Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Får ikke heltegitaren til å virke

#1

Fibi sa for siden:

Litt av en klage å komme med klokken syv om morgenen. :knegg:

Jeg skrudde på ps3en, plugget gitaren i det første USB-hullet, og skulle lizzm spille. Meeen, den funket ikke. :sur: PS3-knappen funket, men ingen av de andre. Skal den være plugget i nr 2? :blånn:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ring mannen og hør, det pleier jeg å gjøre. :knegg:
Men er det ledning til gitaren? Broren min har ikke ledning.


#3

Fibi sa for siden:

Nei, ikke ledning. Men sånn usb-ting som må plugges i. Omtrent som en ruter, vil jeg tro. :vetikke:

Men jeg fikk det til da. Måtte bare plugge den i toern. Høhø. :knegg:


#4

Dixie Diner sa for siden:

:knegg:

Årh, jeg og vil spille! Hååper xboxen kommer i morgen. utålmodig


#5

Fibi sa for siden:

Kom til meg. :blafre: Jeg skal jobbe til åtte på lørdag, men du kunne jo overnattet likevel. Så kunne vi spilt til uti morgentimene. Oooh, eller helgen etter. Da har jeg helt fri! :hyper:


#6

Dixie Diner sa for siden:

Vi har barnevakt over natta på lørdag, mest sannsynlig, så da skal vi på kino med krystallklart og mannen. Men helgen etter hadde jo vært noe. :hmm: :hyper:


#7

Fibi sa for siden:

Da kommer du hit lørdag neste helg, så spiller vi natta lang. :hyper: Jeg får smiske med mannebeinet og se om vi kanskjemuligens kan laste ned et spill til. Han sa det lå mange på playstationstore. Åååh, tenk hvis de har det åttitallsgreiene. :dåne:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jaa! Jeg har dritlyst på det åttitallsspillet! Og et annet som jeg ikke husker hva heter, men Eagles - Hotel California var hvertfall på det. Masse gode, gamle sanger. Hotel California er en av de låtene jeg har mest lyst å spille, sammen med The Who - Eminence front! Håper jeg får tak i sistnevnte et sted.


#9

Fibi sa for siden:

De hadde ikke hele spillet inne på playstationstore, men de hadde masse pakker med sanger og singler til spillet. :jupp: Må manipulere mannen til å sette over litt penger til kontoen, slik at jeg kan laste ned noe. :jupp:

Nå er jeg forresten over på medium. Har klart første "gig", og har gått videre til neste. Men nå måtte jeg ta en pause. Både fordi mannen kom hjem, og fordi håndleddet verker. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.