Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utdrikningslag i Grenland - trenger tips!!

#1

Elise sa for siden:

Skal arrangere et utdrikningslag i mars, og det ser ut som den opprinnelige planen vår kan bli spolert pga snø.

Noen som har tips til hva vi kan finne på? Porsgrunn, Skien, Bamble, vi kan vel også dra til Larvik hvis det skulle være noe voldsomt spennende der.

Vi har noen småplaner klare for dagen/kvelden, men trenger en "hovedaktivitet".

(Vil ikke skrive hva vi har planlagt i tilfelle den vordende bruden leser her...)


#2

Kaija sa for siden:

Er det type vill, gal og harry, eller mer prektig og skikkelig?


#3

Blondie sa for siden:

Jeg skal også arrangere utdrikningslag i regionen, så jeg hiver meg på. Vi har lurt litt på å leie leilighet på Spa-hotellet i Kragerø.


#4

Elise sa for siden:

Ikke spesielt villt, galt og harry, men ikke helt prektig og skikkelig heller. :humre: Hun er ikke så innmari tøff, men kan godt være med på noe morro. Eh, ikke så lett å forklare. Vi har heller ikke tenkt å drite henne noe voldsomt ut, men "litt" som gjør at hun får mye oppmerksomhet, kan hun nok like. Hun elsker å være midtpunktet og få oppmerksomhet, så vi kan ikke finne på noe hun skal gjøre alene heller, liksom.


#5

trøtt sa for siden:

Leilighetene er fine, men det er kanskje ikke så mye å finne på i området rundt?



#7

trøtt sa for siden:

Jeg tror villmarksleieren i luksefjell er åpen hele året. www.luksefjell.com/ Hundesledekjøring høres morsomt ut. Trugestafett kan sikkert bli gøy på et utdrikningslag.


#8

Elise sa for siden:

Takk for godt forslag. :jupp:

Kaija, skal se på din link nå.


#9

Nuppa sa for siden:

Jeg var i utdrikkingslag i fjor vinter. Da var vi i fritidsparken og hadde "vinterleker". To lag:aking (i unnarennet), oppgaver på diverse poster og curling. Vi leide curlingbanen og fikk med to instruktører. Det var så moro, mye gøyere enn jeg hadde trodd på forhånd. Og ikke dyrt.
Det ble mye moro for alle sammen, og de som ikke kjente så mange rakk å bli godt kjent med alle, stor suksess. Vi grillet ostesmørbrød til lunsj i en av lavvoene.

Bruden ankom på ski, og vi hadde satt opp banner med tittel på vinterlekene. Hun hadde rååsa heldress og fluffy ørevarmere. Ikke så voldsom fan av utkledning egentlig, men det var bare søtt egentlig.

(På kvelden hadde vi jentefest med koldbord, Singstar og utdrikkingsleker. Veldig kjekk kveld. :nikker:)


#10

Elise sa for siden:

Er det curlingbane der? På isstadion, eller? Og unnarenn, er det hoppbakke der og? :gruble:


#11

Nuppa sa for siden:

Jepp, det er hoppbakke der. Og curlingbanen er innendørs. Der leier man hele banen og får med instruktører og utstyr. Utrolig moro og suse bortover isen der altså. :D


#12

Elise sa for siden:

Kult! Husker du noe om hvor mye det koster?


#13

Nuppa sa for siden:

Tror det var 200 per pers for curlingen, da hadde vi hele banen i tre timer. Rågøy!


#14

Elise sa for siden:

Ok, takk.


#15

Elise sa for siden:

Nuppa, i går hadde vi utdrikningslaget vårt, og det var inspirert av deg, ja! Vi hadde trekamp. Quiz, curling og singstar. :humre: Det var VELDIG gøy å curle, faktisk. Nesten så jeg kunne tenkt meg å begynne med det på fast basis. :knegg:


#16

Salt sa for siden:

:dulte: Det fant jeg også ut, da jeg prøvde curling! Måtte jammen spise i meg alle uttalelser om "fjern sport"... :fnise:


#17

lisa75 sa for siden:

Absolutt beste tips på et utdrikningslag er å ta en fotoshoot i studio, ble gjort i et utdrikkingslag jeg var i nylig. [url="http://www.utdrikningslag.org"][/url]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.