I dag har jeg rødmet over grytene på kjøkkenet. Jeg innså nemlig at å koke rømmegrøt selv er omtrent like vanskelig som å lage hvitsaus fra bunnen av. Det vil si latterlig enkelt. Hvitsausposene er det flere år siden jeg lot stå igjen i butikkhyllene. Desverre kan jeg ikke si det samme for rømmegrøtposene. :flau:
Grøten vi lagde selv tok omtrent like lang tid, innehold rømme, melk, melk og salt og smakte ikke overveldende forskjellig heller. Jeg kjenner meg faktisk litt lurt.
Rømmegrøt og bernaisesaus var de siste posedinosaurene her i huset. Nå får vi vel finne en grei og lett oppskrift på sausen sånn at vi kan få bernaisepizzaen 100% hjemmelaget og skuffene 100% fri for Toro og dets like. Anyone?
Bernaisesaus og hollandaisesaus syns jeg er for komplisert å lage fra bunnen av når man skal lage vanlig middag. Da må det være påskemiddag, jeg må ha kjøkken for meg selv og mange timer til rådighet.
Rømmegrøt ja? Man tar en pakke fra Fjordland og putter den i mikroen. :lol:
Prøvde meg på bernaise da jeg fikk kjøkkenassistentsommerjobb på hotell etter 3 år handelsskole. Sier seg selv hvordan det gikk, og jeg har aldri prøvd igjen. :humre:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.