Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En pinlig oppdagelse på kjøkkenet

#1

Mei sa for siden:

I dag har jeg rødmet over grytene på kjøkkenet. Jeg innså nemlig at å koke rømmegrøt selv er omtrent like vanskelig som å lage hvitsaus fra bunnen av. Det vil si latterlig enkelt. Hvitsausposene er det flere år siden jeg lot stå igjen i butikkhyllene. Desverre kan jeg ikke si det samme for rømmegrøtposene. :flau:

Grøten vi lagde selv tok omtrent like lang tid, innehold rømme, melk, melk og salt og smakte ikke overveldende forskjellig heller. Jeg kjenner meg faktisk litt lurt.

:legger all skyld på produsentene:


#2

Joika sa for siden:

Den opplevelsen hadde jeg på pastasaus her forleden og... bye bye Dolmio. Pizzasaus kan jeg også lage selv nå.. den smaker til og med kjøpt. :nemlig:


#3

Mei sa for siden:

Rømmegrøt og bernaisesaus var de siste posedinosaurene her i huset. Nå får vi vel finne en grei og lett oppskrift på sausen sånn at vi kan få bernaisepizzaen 100% hjemmelaget og skuffene 100% fri for Toro og dets like. Anyone?


#4

zeppelin sa for siden:

Bernaisesaus og hollandaisesaus syns jeg er for komplisert å lage fra bunnen av når man skal lage vanlig middag. Da må det være påskemiddag, jeg må ha kjøkken for meg selv og mange timer til rådighet.


#5

Dali sa for siden:

Rømmegrøt ja? Man tar en pakke fra Fjordland og putter den i mikroen. :lol:

Prøvde meg på bernaise da jeg fikk kjøkkenassistentsommerjobb på hotell etter 3 år handelsskole. Sier seg selv hvordan det gikk, og jeg har aldri prøvd igjen. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.