Jeg kommer over en oppskrift. Kake på 15min. OK tenker jeg. Den skal jeg prøve. Genialt om jeg plutselig får besøk...
Så surrer jeg sammen ingrediensene og setter kaken i ovnen.
etter noen minutter lukter det merkelig brent og jeg ser inn i ovnen. HJELP!! Kaken renner over formen. "Hvordan i huleste...???:confused:" tenker jeg..Joda, det måtte da være for godt til å være sant...Verdens beste sjokoladekake på 15 min. Hvor dum jeg er som beit på den...
MEN....så ser jeg gjennom oppskriften, med irriterte øyne og lurer på hva som gikk galt...Leser fort, som jeg gjorde i stad:
150gr smør 3 dl sukker 2 ts vaniljesukker 4 ss bakepulver..nei..bakeKAKAO står det jo der. :knegg:
Sånn går det når man er verdens verste kokk :skratte:
Og jenta står på siden: "Mamma har ødelagt kaken min"
:lol:
(Jeg klarer for øvrig å ødelegge Toro-kaker og jeg da. Som: ha et rått egg oppi glovarmt smeltet smør. Det blir eggerøre, ikke sjokoladekake. :flau: )
Jeg bakte denne kaka for noen dager siden! Den ble god, men jeg hadde kakao oppi, da. :humre:
150 g smør
3 dl sukker
1 1/2 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
4 ss bakekakao
2 egg
Smelt smøret. Rør sammen alle ingrediensene. Springform 24 cm, stekes på 200 grader i 10-12(-14) minutter. Best hvis den er litt rå i midten. Avkjøles i formen.
Kan tilsettes nøtter/hakket aprikos/hakket hvit sjokolade etter smak. :nam:
Den ble veldig god andre gangen :D
Takk for at du la ut oppskriften :) Glemte det helt ut.
Hehe, nei, det var ikke kamera jeg tenkte på da jeg så at massen hevet seg over kakeformen :knegg:
Noen andre som vil prøve bakepulver i stedet for bakekakao som vil vise hvordan resultatet kan bli? :fnise: