Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan søke opp brukers tråder over 1000 innlegg?

#1

him sa for siden:

Vet at "oppskriften" har blitt forklart tidligere, men jeg finner den ikke igjen. :) Noen som kan hjelpe meg? (Det er forøvrig mine egne innlegg jeg leter etter, bare så det er sagt.)


#2

HP sa for siden:

Brukernavnet og et ord eller to du mener å huske at var i innlegget bruker å fungere. :)

Googlesøk fungerer også utenfor medlemsområdet: "him [flere ord] site:foreldreportalen.no", "site:"-biten sier at bare treff fra FP skal inkluderes.


#3

Skilpadda sa for siden:

Med utvidet søk kan du søke på innlegg som er eldre enn ett år, eller nyere enn ett år, og du kan dele opp søket i ulike delfora.


#4

Skilpadda sa for siden:

Eller hva mente du forresten med "brukers tråder over 1000 innlegg"? Mente du tråder som du selv har startet, og som inneholder over 1000 innlegg? Da kan du krysse av på "Vis tråder med minst 1000 svar" i Utvidet søk.


#5

Esme sa for siden:

Nå, når FP begynner å bli en flerårig greie, så hadde det vært ønskelig med valget, eldre enn to år også, ofte er det interessant å lese de første innleggene til folk.


#6

him sa for siden:

Tusen takk for hjelp HP og Skilpadda. :blomster:

Nei, jeg mente alle tråder jeg var med i. Jeg er definitivt ingen trådstarter, skjønt jeg fant en kul en på NM, hvem i modne mødre som burde ha vært i kongelige. Det er forresten et fint bilde av deg med krone på hode. Litt på snei som om du har tatt deg en hivert. Og Tinetoff har fått det kledelige navnet Tronetoff. (Hør, jeg har vært for lenge blant dere flisespikkere. Jeg ler skikkelig av ordspill, nå. :humre: )

Øh ... ja, litt digresjoner er jo som kjent bra? :flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.