Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Guitar Hero - hvordan fikse ødelagt gitar-streng?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er på første battle på medium, og den Morello-idioten ødelegger hele tiden strengen min. Men på tutorial så fyker den ene knappen opp når gitarstrengen ødelegges og da skal man trykke fort på den knappen for å fikse det. Men det skjer jo fader ikke når man spiller?? Knappene blir jo ikke påvirket og det er jo umulig å vite hvilken gitarstreng som er ødelagt? Hvordan ser man det? :gaaah:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ingen som vet? Jeg sitter her med gitaren og holder på å hive den rett i veggen nå. :sukk:


#3

Juste sa for siden:

Hmm det skal komme et ikon på skjermen som forteller hva du skal gjøre. Jeg husker desverre ikke 100% hva det er, har ikke spilt GHIII på evigheter, men jeg mener at du bare skal trykke ned en av knappene i kjapt tempo.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Unnskyld, men eg sitter her og ler av deg.

kan ikkje hjelpe


#5

Dixie Diner sa for siden:

Ja det er akkurat det jeg skal gjøre, men problemet er at det ikke vises HVILKEN gitarstreng som er ødelagt. Og da nytter det jo ikke. :( På tutorial er knappen til den ødelagte strengen hevet opp slik at det vises hvilken det er, men når jeg spiller battle så skjer ikke det, verken på easy eller medium (har ikke spilt på hard enda).


#6

Dixie Diner sa for siden:

Okei nå er jeg en smule flau. Når strengen ryker, kommer det opp et svært ikon det står WHAMMY på, som rister. Jeg har bare tatt det for å være et tegn på at strengen er ødelagt, men det betyr jo at man skal trykke/vri på ja, nettopp whammyen. :dåne:


#7

Juste sa for siden:

Ok, nå ler jeg og.....


#8

Nin sa for siden:

:fnis:


#9

andeserfan95 sa for siden:

den gule og oransje kanappen min funker ikke hva skal jeg gjøre?:confused:


#10

Juste sa for siden:

Dersom det er slik hele tiden er det bare en ting og gjøre: Kjøp ny gitar.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.