Kjøkkenmaskinene min har tatt kvelden og jeg skulle ha selskap. Jeg har en liten mixmaster som duger til kremvisping.
What to do?
Jo!
Man kjøper inn:
1 pakke marengs småbunner (finnes brune og hvite), ca 5-7 cm i diameter. 6 stk små.
1 pakke kokosboller med kjeksbunn, 6 stk.
1 pakke kremfløte
1 pakke Piano vaniljekem
(kakao)
frukt etter ønske (jeg bukte frosne bringebær, blåbær og oppkuttet banan)
Man legger marengsen i en springform og topper de med opprevete kokosboller. Knus marengsen litt for å fylle formen. Deretter piske man litt krem og blander kremen med vaniljekrem (men bruker også resten av den vaniljekesamen man har i kjøleskapet ) og topper oppå marengs/kokosboller.
Dryss evt kakao over for pynt og legg på frukt. Pynt gjerne også med pikekyss.
Det var usedvanlig godt og vi spiste nesten opp en hel springform vi fire jentene. Vi spiser aldri opp en kake ellers - det er jo selvsagt fordi den er lett og ikke kompakt, men også fordi den va gooood!