Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen hjelpe meg å forstå denne flightplanen?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har tittet litt på ulike flybilletter, og har funnet en som ser bra ut. Problemet er at jeg ikke forstår detaljene her. Det står at det er United Airlines, men "flyvningen utføres av Eurowings" og samme med Lufthansa. Hva betyr det? Og hva i all verden er Eurowings? Risikerer jeg å f eks havne på et eller annet obskurt fly fløyet av ukjent flyselskap? :skremt: Det er typisk en ting jeg ikke setter pris på. (En anelse flyskrekk gjør at jeg må ha full kontroll på reisen.)

I tillegg lurer jeg på hvordan jeg finner ut hva slags fly det er. Hvis jeg skal sitte 10-12 timer på fly med treåringen liker jeg å vite at det er behagelig size på flyet, jeg foretrekker f eks et stort Airbus eller Boeing 747 og ikke et Boeing 737.

Jeg kan selvfølgelig fikse alt sånt ved å bestille på telefon hos BA eller KLM eller whatever, men det blir så dyrt. Reisekassen er skral, så jeg håpet å heller kunne få tak i billigbilletter.


#2

Kneazle sa for siden:

Eurowings er et tysk flyselskap. Jeg aner ikke noe om kvaliteten. Men ja, når det står "flyvningen utføres av" betyr det at selskapene har co-share på ruta. Her har UA / LH kjøpt plasser hos Eurowings, og det er Eurowings' fly du kommer til å reise med.


#3

Kneazle sa for siden:

www.seatguru.com/ gir deg en grei oversikt over de ulike flytypene, tror jeg. Og de beste plassene. ;)


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Tusen takk, Emma! :blomster:

Jeg må google Eurowings før jeg begir meg ut på det her, kjenner jeg. (Men hva er poenget med at Lufthansa flyr det ene flyet mens det er United som høster æren?)


#5

Kneazle sa for siden:

Altså: På den siste flighten flyr du med Lufthansa, selvom du kjøper billetten av UA. De deler ruta seg imellom. På andre avganger på samme ruta er det antakelig United som flyr, og Lufthansa sine kunder får plass der. See?


#6

Elin sa for siden:

Lufthansa er bl.a. Eurowings. Dvs. eies av Lufthansa, akkurat som KLM eier KLM Cityhopper. Eurowings har mindre fly (færre seter) og flyr på kortere strekninger innen Europa. Kvaliteten er minst like bra som Lufthansa.

Lufthansa flyr ikke 737 på strekningen Dusseldorf-Miami. Boeing 737 kan ikke fly så langt... De flyr stort sett Airbus 340-300 på strekningen, og det er et stort fly:)



#8

Agent Scully sa for siden:

Eurowings er Rune Rudbergs siste europasatsning ... :behjelpelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.