Jeg har helt glemt å dele det fantastiske kjøttbolletrikset jeg lærte i julen. :hyper:
Noe får man nemlig igjen for å glo på svensk tv fra tid til annet.
I stedet for å rulle kjøttbollene og lage en masse kliss og klin; ha hele deigen/farsen i en pose, klipp hull i hjørnet og trykk dem ut rett i stekepanna.
Man får kjøpt ferdige slike trekantposer i dagligvarebutikken (sammen med resten av plastposesortimentet), de er litt tykkere.
Jeg har testet det selv; og det var enkelt-penkelt og mye mindre søl og gris enn å trille dem ut i hånden og slikt.
Det finnes sånne halvferdige sprøyteposer, eller hva det heter. De er av litt stivere/tykkere plast. Jeg tror ikke det er nødvending, men personlig ville jeg valgt to poser om jeg skulle brukt vanlige. Dumt om det revner og du får deig overalt ... :knegg:
:noterer: Sånne spesialposer bør jeg definitivt ha neste gang jeg skal sprøyte glasur på pepperkaker. Sist brukte jeg en vanlig brødpose, og det kom ikke glasur bare der jeg hadde klippet hull. :hehehe:
Prøvde det ut idag. Brukte slike zip-lockposer de har på IKEA. Funka fint det. Var litt redd for at posen skulle smelte, men det var bare en tullebekymring viste det seg.