Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Treg nedlasting

#1

Pia sa for siden:

Hva skjer med laptopen min? :snufs: Jeg prøver å laste ned diverse ting men det går så forbanned tregt/ikke i det hele tatt. Selv ting med flere tusen peers stopper opp/bruker hundrede år/kommer aldri igang. Det var ikke sånn før, hva gjør jeg?


#2

Joika sa for siden:

Det kan skje fra tid til annen. Trenger ikke ha noe med din laptop å gjøre.


#3

Pia sa for siden:

Men hva gjør jeg med det da? Ingen ting? :trasser:


#4

Joika sa for siden:

Hehe nei.

Jeg kan tenke meg mange mer sannsynlige årsaker enn at laptopen din har klikka i alle fall. :fnise:

Kan være nettet er tregt rett og slett.


#5

Sitron sa for siden:

Kan jo være porten det er noe muffens med og.


#6

Joika sa for siden:

Jeg har hatt fullstendig stopp noen ganger, for så at alt er som før dagen etter.

Visstnok.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Har du sjekket at port-innstillingene er riktige? Bruker du uTorrent? Sitron kan sikkert litt mer om akkurat port-greier enn det jeg kan.


#8

Dixie Diner sa for siden:

I rest my case. :glis:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Det har aldri skjedd med meg. Altså at det ikke har vært min pc eller nett-tilgangen min som har vært problemet.


#10

Joika sa for siden:

Du kan prøve reinstallere torrentprogrammet.


#11

Muskat sa for siden:

Sjekk at porten er åpnet i alle fall.
Hvis du har problemer med å åpne port på routeren kan du få hjelp her: portforward.com/

Jeg har porttrøbbel for tida og får ikke lastet ned en skit. Like greit siden jeg har hatt hjemmeeksamen i 14 dager, men nå er jeg ferdig og har planer om å fikse det i helga og få sett Lost! :hyper:


#12

Pia sa for siden:

Jeg sliter fortsatt og får ikke lastet ned noen ting. Den sjekker filer, men stopper etter det. Sjekket Portforward.com men modellen min står ikke der. Jeg har Inteno x5821. Jeg har googlet litt, men blir ikke klokere. Hjelp, noen?


#13

Joika sa for siden:

Prøv å laste ned programmet på nytt. Fildelingsprogrammet altså.


#14

Pia sa for siden:

Det er nettopp det, jeg aner ikke hva jeg har eller hvordan jeg fikk det. :blånn: Jeg fikk hjelp av Iset når jeg skulle begynne å laste ned. Fikk beskjed om å laste ned utorrent, noe jeg prøvde men fikk ikke til. Men jeg får til å laste ned, det bare går ikke gjennom noe program som jeg kan se. Jeg bruker Opera, og når jeg velger en torrent for nedlasting kommer en rute fra BitTorrent opp som ber meg velge plassering av filen. Jeg har fortstått det som at BitTorrent er innebygd i Opera? Lord, som jeg føler meg blond nå. :knegg:


#15

Pia sa for siden:

Ok, nå prøvde jeg i explorer og filen blir automatisk lastet ned i limewire. Eller prøver i hvertfall, det skjer ikke stort...


#16

Joika sa for siden:

Du må ha et fildelingsprogram som feks utorrent. Så må du velge dette som standardprogram når du laster ned slike filer. Evt du kan høyreklikke på filen, så velger du "åpne med...".. også velger du utorrent fra listen med programmer.


#17

Pia sa for siden:

Men bruker du Opera? Opera har et innebygd nedlastingsprogram, og jeg får ikke opp noe "åpne med" alternativ. Nå har jeg lastet ned utorrent på nytt, hvor velger jeg dette som standardprogram? Jeg fikk ikke opp noen valg når jeg lastet ned. Dette var problemet sist gang jeg prøvde også.


#18

Joika sa for siden:

Nei jeg bruker FF. Jeg aner ikke noe om nedlastningsprogrammet til Opera. :niks:
Om du prøver åpne en fil i programmet, så får du alternativet tror jeg.


#19

mrc sa for siden:

Omstartet modem/bredbåndsruter?
Er det kun Bittorrent-nedlastinger som er tregt? Hva om du prøver å laste ned større filer fra websider, f.eks. fra [url]www.downloads.com?[/url] Eller hvilken hastighet får du hvis du måler mot [url]www.speedtest.net?[/url]


#20

Pia sa for siden:

Jeg lastet ned Firefox, og der går det lett som en plett med utorrent. Så det er nok Opera som er problemet hos meg. Mulig det er dette innebygde nedlastingsprogrammet som tuller det til for meg. Det er ihvertfall komplett umulig å bruke utorrent med Opera. For meg, that is..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.