Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tidenes beste sukkerbunn!

#1

Nessie sa for siden:

:tøff:

:værsågod:

:rofl:

Jeje. Sånn kan det gå når man tar 24 springform istedet for 26. :o


#2

Nessie sa for siden:

Vi tok av "lokket", så var det helt tyntflytende under. Skikkelig suksess!


#3

Patsy sa for siden:

Uff da. :fnise:


#4

Nessie sa for siden:

Jeg er i grunn ikke så glad i å lage sukkerbunn. :sparke:


#5

Señora sa for siden:

:grineler:


#6

Maiden sa for siden:

:lol: Det såg veldig delikat ut.


#7

Nenne sa for siden:

Også jeg som trodde jeg skulle få en genial oppskrift her. :sukk:




#10

Ibidelma sa for siden:

Det var noe slikt det så ut da jeg bakte min siste 15 min kake med 4 ss bakepulver :knegg:


#11

Benzo sa for siden:

Slå deg sammen med LilleLeo. :knegg:


#12

Turban Smukk sa for siden:

Det er jo ikke uten grunn at det er et marked for ferdige sukkerbunner. :nemlig:


#13

Nessie sa for siden:

Det verste er at det slo feil med bun nr 2 og! :tullerdu:
Det blir liksom et hardt lokk øverst, og så får ikke kaka "luft" liksom, og så renner det over. :gal:

Nå har jeg tatt av det harde lokket på bunn 2, og lar den steke videre. :hehehe:

:dåne:


#14

Interference sa for siden:

Unnskyld, men nå fikk jeg tidenes latterkick her. :grineler:


#15

LinKa sa for siden:

Huff da, hahaha!!


#16

Nessie sa for siden:

Nå er jeg både :sur: og :gaah:
Har bare brukt 4 timer av en lørdagskveld på TO mislykka sukkerbunner! :snurt:

Så nå har Tussilago lovt å lage en til meg i morgen formiddag. :lykkelig:


#17

Filifjonka sa for siden:

Uff, så kjedelig. Jeg skjønner ikke hva som kan gå galt med å lage et sukkerbrød, det er ikke noe feil med stekeovnen din? Har aldri opplevd noe sånt.


#18

Nessie sa for siden:

Aner ikke.. og jeg er i utgangspunktet en habil baker altså. Men tydeligvis ikke på bløtkakebunner. :sur:


#19

Interference sa for siden:

Så utrolig kjedelig da! :trøste:
Hvis det er noen trøst så får ikke jeg heller til sukkerbunner, så slike kaker finnes ikke i vårt hus, enkelt og greit. :sparke:


#20

Nessie sa for siden:

Jeg SKAL få det til neste gang. :nemlig:
Jeg blir bare mer motivert egentlig, av slike ting. :kamplysten:
Men orker ikke flere runder nå, så jeg får ta i mot en fin fin bunn av søs i morgen istedet :D


#21

Interference sa for siden:

:knegg: Jeg skal ikke la meg motivere, jeg liker få kaker som har sukkerbunn, så det er en genial unnskyldning for å slippe å bake sånt.
Baker heller brownies eller lignende.


#22

Nessie sa for siden:

Jeg skulle bake marsipankake til Peders ettårsfeiring i morgen. :leppe:


#23

Tussilago sa for siden:

Sukkerbunn skal bli :værsågod: (men tror det blir i morgen, må se om hønene legger et par egg i natt, lånte bort de siste til deg).
Aldri klart å lage en mislykket bunn faktisk.... det må være ovnen, gamle ovner er best :fnis:.


#24

Interference sa for siden:

Åh det er ikke bra! :trøste:
Lassevis med sympati og slutt på småfliringen herfra!


#25

krystallklart sa for siden:

For noe dritt da. Kjenner at jeg mister ginsten til å noen gang prøve. Tror egentlig jeg har laget før, men det husker jeg ikke nå lengre.


#26

Nessie sa for siden:

Denne kom fra søs! (Tussilago)
:tilber:

.. og her ble resultatet.. Ikke helt fantastisk, men ok. ;)


#27

Spoon sa for siden:

Wow, fin sukkerbunn da!!

Men hvilken oppskrift bruker du? Jeg fikk heller ikke til den før, men nå har jeg en oppskrift jeg er veldig fornøyd med. (Og til og med svigermor sin! :dåne: )


#28

Nessie sa for siden:

Jeg brukte samme som Tussilago! :sjokk:


#29

Kanina sa for siden:

Glutenfritt mel skal visstnok være mer egnet til sukkerbrød enn vanlig hvetemel, fikk jeg høre som en trøst da jeg skulle lære å bake glutenfritt. :knegg: I alle fall den typen som inneholder mye stivelse. Jeg hørte fra en som har jobbet i bakeri eller mølle, at kvaliteten på melet i butikken kan variere veldig. Noen ganger har melet mer stivelse, og da egner det seg særlig godt til sukkerbrød-baking.


#30

Kanina sa for siden:

Veldig flott kake, til slutt, da!



#32

Gerbera sa for siden:

:knegg:

Det første så ut som noe jeg fint kunne klart, hadde jeg noen gang prøvd å bake et sukkerbrød!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.