Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å lage design av barnetegninger

#1

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har lyst til å bruke guttungens tegninger til noe. Han har en helt spesiell stil, og jeg ser for meg å trykke opp t-skjorter eller noe sånt. I noen tilfeller ønsker jeg å ta et lite utsnitt fra en tegning, stilisere og flikke litt på det for å gjøre motivet klarere, forstørre osv.
Er det Photoshop som er best til sånt? Og hvilke firmaer tar på seg sånne oppdrag? Er det billigst å sende til utlandet? Noen som har gjort noe lignende og som har innspill og tips?

Eksempler på motivene jeg har lyst til å bruke: (dårlig billedkvalitet)


#2

Salt sa for siden:

Her er det jo masse ideer til fotogaver. Man kan laste opp tegninger også, på disse fotosidene, og så fremkalle det på produktene deres. Det må ikke være bilder!

PS er nok best, ja. :ja:




#5

LilleLeo sa for siden:

Fantastiske tegninger! Spesielt den siste.


#6

Tangerine sa for siden:

Min svigermor har "brodert" en av tegningene til dattra mi. Det ble stilig. :)




#9

tink sa for siden:

Mamma sydde tegningene våre inn på puter eller bilder. Det gjelder nok å være litt venn med symaskina. Det så faktisk ganske bra ut - men dette var jo på 1980-tallet da.

For den som er interessert så la hun tegninga over stoffet hun sydde i, sydde uten fot for å kunne følge streken(e). Tegninga ble ødelagt, men i dag er det vel ingen sak å lage en fargekopi med scanner.


#10

emm sa for siden:

Skikkelig fine!
Man kan visst få laget tapet av tegninger også. :jupp:


#11

LilleRosin sa for siden:

Laminere dem, og bruke som underlag for asjetter og sånt.


#12

Retz sa for siden:

Jeg laget strikkemønstre av et par av snuppa tegninger og strikket gensere med tegningmønsteret som motiv framme. Det ble en genser med en stor, fin pingvin og en med en fargesprakende papegøye. Husker at jeg hadde en formel jeg brukte for å få proporsjonene ok, maskene er bittelitt mer rektangulære enn kvadratene på et ruteark.


#13

Obelix sa for siden:

Det hørtes morsomt ut å gjøre med tegningene.
Det skal jeg jammen undersøke litt nærmere.


#14

Chanett sa for siden:

Jeg har laget bukselapper av en tegning. Sommerfugl og blomst.


#15

Tammen sa for siden:

Wow, så flotte tegninger. Skjønner godt at du vil gjøre noe ut av dem. Kreativt!:nikker:

Viser du oss resultatet?


#16

Gremli Skremli sa for siden:

Takk for mange tips og for skryt! (Han HAR en spesiell strek, har han ikke?) Skal så klart vise fram når jeg kommer så langt som å gjøre noe med det, har hatt Photoshop i 24 timer og har en lang vei å gå...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.