Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bare 1 uke igjen til vinterferie...

#1

Sola sa for siden:

... og det skal bli så godt. Vi er tilsammen 5 voksne og 6 barn som har leid leilighet på Vågsli på Haukeli i vinterferien. Noen skal bare være der første del av ferien mens noen skal være der siste delen, og noen skal være der hele vinterferien. :nikker:

Vi ska stå på slalom og ake og selvsagt ha den obligatoriske turen på vannet med bortoverski og stormkjøkken. Og blir været dårlig tar vi en tur til Hovden og badeland. :riktig:

Noen flere som har funnet sitt paradis og som har tradisjonsrike planer for vinterferien?


#2

Ru sa for siden:

Vi har ikke skolebarn, så her blir det ingen vinterferie; men vi har tilgang til hytter på fjellet - så jeg regner med at med tid og stunder vil det bli vinterferie på den ene og påskeferie på den andre. :nemlig:
Jeg er vant til å tilbringe vinterferien på ski på fjellet, og det har jeg tenkt å bringe videre til avkommet.


#3

tinkadott sa for siden:

Vi har vårt paradis på Oppdal ;) Drar opp med barna tirsdag formiddag, og blir til sødnag. Mamma skal være med, sambo jobber. Shopping i Trondheim en dag, og evnt en tur til Røros (noen som vet hvor lenge det atr å kjøre fra Oppdal til Røros? Er det noe å se på Røros?). Mye slalom, og bortoverski. Badeland, og visstnok sterkt ønske fra barna med bowling eller bolt (?) på kino. Eldte skal ha med seg kompisen sin, ogh jeg kjenner jeg gleder meg til ferie!


#4

Sola sa for siden:

:ja: Ja jeg kan anbefale Bolt på kino vi har sett den og den var kjempemorsom. Vi har hatt en japansk spisshund tidligere, så ungene syns liksom Bolt lignet den hunden. Selv om hunden vår var verdens største pyse minst.

Det som er så fint med Vågsli er at det nesten alltid er bra vær der. Høres kanskje rart ut men det kan være stengte fjelloverganger både i øst og vest mens midt oppå vidden der skinner solen. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.