Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Weekendtur til Nice i mars

#1

Tussilago sa for siden:

Hei
Jeg vurderer å bestille en weekendtur til Nice nå 13-16 mars, er det noen som har erfaringer med området så tidlig? Grunnen til at jeg vil reise nå er at mannen fyller 40 neste helg, og han er VELDIG interessert i sykling. Den 15 mars er det siste etappe i sykkelrittet Paris - Nice, og det hade vært gøy å være der da. Vi har vært mange ganger i Frankrike under Tour de France, men det får vi ikke til i år, så dette kan bli en liten erstatning for det.

Er det kaldt og lite fint i Nice i mars?
Hva kan man finne på der, på denne tiden? Litt kaldt for soling og bading tenker jeg :knegg:.
Tips mottas med takk :).


#2

Tussilago sa for siden:

Ingen som har vært i Nice?

Hotellanbefalinger hadde også vært kjekt. Ser det er mange hoteller i Nice, både billige og dyre. Vil gjerne bo relativt billig, men selvsagt er jeg opptatt av at det er rent og pent. Vanskelig å velge er det iallefall.


#3

Koma sa for siden:

Jeg har vært flere ganger i Nice, men bare på sommeren. Digger byen.
Ang. hotell så har jeg egentlig ingen anbefalinger, men jeg har en ikke-anbefaling, og det er Locarno. Grusomt ekkelt hotell med vegg-til-vegg tepper overalt. Masse mugg og skittent. Styr unna. Jeg har bodd på ett billig tostjerners midt i gågata som jeg ikke husker navnet på, som i og for seg kan anbefales. Det var sinnsykt varmt der, det var det eneste, men det problemet slipper jo du. Har også bodd på flyplasshotell en natt, og det er heller ikke å anbefale såfremt du ikke må.


#4

Tussilago sa for siden:

Takk for tips om å styre unna Locarno, har faktisk vurdert det. Ser det er mange tostjernes som ser ok ut og som er billige. Jeg får vel bare prøve å ta en sjanse.


#5

Travolta sa for siden:

Jeg var i Nice sist april. Det var absolutt langt fra badetemperatur, faktisk ganske så surt. Men så lenge man ikke forventer 20 grader og har med en god jakke, så får man kost seg masse likevel. Jeg reiser gjerne tilbake. Husker ikke på stående fot hva hotellet vi bodde på heter, så kommer tilbake med info. senere. Det var en veldig ok hotell midt i sentrum.


#6

Maverick sa for siden:

Jeg skal nedover i slutten av mars. Mine foreldre var der i slutten av februar/begynnelsen av mars, de hadde norske, vårlige temperaturer.


#7

Travolta sa for siden:

Det var visst Grand Hotel Aston vi bodde på www.grand-hotel-aston-nice.cote.azur.fr/page_en_1.html

Jeg synes det var et kjempebra hotell, og ikke minst sentral beliggenhet. Det er nok ikke det billigste hotellet, men tror man får mye for pengene. Rent og pent.

Forøvrig tok vi en dagstur til Monaco, og jeg har aldri vært så skuffet som da! Kunne glatt ha brukt dagen i Nice i stedet!


#8

Tussilago sa for siden:

Takk for tips :)!
Vi forventer ikke sol og sommer nei (eller jeg da, :mann: vet jo ikke om det enda :fnis:). Det er altså ikke noe poeng å dra til Monaco da? Har jo bare to og en halv dag, så da blir vi kanskje i Nice istedet. Regner med at søndagen går med til sykkelritt også... Vurderer også å bo i Eze, har funnet et hotell som ser bra ut der (og tror sykkelrittet går forbi), men skal sjekke ut Grand Hotel Aston.


#9

Tussilago sa for siden:

Norske vårlige temperaturer er helt greit, håper bare det ikke pøsregner...


#10

Nessie sa for siden:

:finnes ikke misunnelig:


#11

Pepper Lemon sa for siden:

Næh, jeg tror heller ikke jeg hadde brydd meg om Monaco i mars. Det eneste morsomme med Monaco synes jeg er akvariet, og uten barn gidder man kanskje ikke det?

Hvis dere gjerne vil på utflukt er det et Picasso-museum i Antibes, et kvarters kjøretur fra Nice. Det ligger i en festning, og er ålreit. Ellers er det så mange gode kaféer og restauranter i Nice at jeg ved kun en weekend til disposisjon ikke hadde giddet annet enn å sitte på rompa med bouillabaisse i tallerkenen, vin i glasset og stirret min mann dypt inn i øynene, samt ruslet rundt i byen og langs boardwalken.


#12

Travolta sa for siden:

Enig med Monsoon. Monaco syntes jeg bare var drepende uinteressant. Jeg så sikkert ikke alt, men jeg trodde uansett at det var noe helt annet. Ja, det lå noen fete yaughter der, men havna ellers var ikke noe fin. Nei, mye koseligere å rusle rundt i gamlebyen i Nice når man har såpass lite tid. Drikke vin, spise mat, ta en crepé på en fortauscafé, shoppe litt og bare nyte livet.

God tur! Tenker mannen din blir glad. :)


#13

amylin sa for siden:

Var i Nice i påsken for to år siden. Jeg badet og lå på stranda. Det var kjølig i skyggen, men vårjakke og bukse holdt. Jeg ville tatt meg en tur opp til Eze. Det er en koselig spasertur oppover med god utsikt og et koselig sted. Eze er en by som ligger inni en borg, på en måte. Gamlebyen i Nice er jo koseligå rusle rundt i. Kjøpte med gode oliveoljer og balsamicoeddik derfra.


#14

Tussilago sa for siden:

Da er endelig flybilletter bestillt! :tøff: Endte opp med å bestille gjennom Reisefeber (søkte via Finn), prisene er jammen forskjellige fra selskap til selskap og fra dag til dag.

Og mannen skulle jo aldri legge seg... ikke enkelt å bestille på nett når han snuser rundt hele tiden. Bare hotell igjen nå - så er det bare å begynne å glede seg :hyper:

Takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.