Vi hadde gryterett i bursdagen i går, og glemte helt og sette den i kjøleskapet etterpå. :o Den ble stående ute på benken med lokket på til etter gjestene var dratt. Det var ca. 5 timer etter den var ferdig laget. Da ble den satt rett i kjøleskapet, men lurer på om det går greit å spise den til middag i dag?
Da ringer jeg mannen og bare ber han sette på ris når han kommer inn døra. Også må jeg si for n'te gang at sett bare gryteretten på svak varme. Han er flink til å svi ting som skal varmes. Så kommer jeg hjem til ferdig middag. :D
Den viltgryta jeg laget i går ble også utrolig god, så det hadde vært synd og måtte kastet den.
Samme her.. tenkte når jeg svarte at jeg kanskje avslørte meg litt ved å svare.. :lol:
Jeg kunne spist den om den stod på benken over natta og jeg. Men ville muligens ikke gitt til poden da.
Svigers spiser ting som står på benken over natta de. Jeg er ikke vant til det, men har ikke blitt syk, så det er sikkert ikke farlig. I alle fall ikke om man varmer opp maten skikkelig igjen...
Da jeg var barn ble all mat oppbevart på benken over natten for å bli spist dagen etter. Idag ville jeg ikke spist mat som har stått så lenge i romtemperatur, men 5 timer er ikke noe problem.
Hvis det lukter ok, så er du helt sikker på at det kan spises om du varmer det skikkelig, slik at det koker. Da dreper du evt. bakterier som kan være skadelige.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.