Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell London

#1

Pelen sa for siden:

Noen som kan anbefale hotell i London? Gjerne rimelig, men med eget bad.


#2

Elisabet sa for siden:

Forrige gang jeg var i London så bodde vi på Gower Hotel. Gammelt, men rent og med eget bad og deilig frokost. Moren min bodde på dette hotellet igjen forrige uke og var like fornøyd. Nå betalte de kr 2000,- NOK for 3 netter i 3-mannsrom. Husker ikke helt hvilken av nettsiden vi bestilte det i farta. Ligger sentralt til Paddington togstasjon og Paddington undergrunnstasjon.


#3

Sitron sa for siden:

Jeg slår til igjen med at travellodge er geniale for de som vil bo billig men ganske bra, så lenge man vet det en stund på forhånd at man skal reise, slik at man kan få billigrommene.


#4

Acsa sa for siden:

Definér rimelig? Jeg synes det hotellet Nenne og jeg bodde på i juni var veldig greit, men jeg tror vi fikk det på en spesiell nettrabatt. Noe spesielt område?


#5

scilla sa for siden:

Da må du bo på Hoxton. Kult hotell med hyggelige priser.:nikker:


#6

Pelen sa for siden:

Det er ikke jeg som skal reise men vedkommende skal på Madonna-konsert samt se seg rundt i London for første gangen. Sentralt er vel nøkkelordet, men det er jo mange områder som er det.

Under 1000 hvis mulig, men rimeligere absolutt en fordel. Rundt 700 hadde vært bra.


#7

Sitron sa for siden:

Når er det da?


#8

Pelen sa for siden:

Første helgen i juli


#10

Acsa sa for siden:

Berjaya Eden Park Hotel ligger på rundt 80 pund. Det er i Bayswater.


#11

Kaz sa for siden:

Madonna skal spille på O2 Arena, ikke sant? Da ville jeg anbefalt å bo i Greenwich. Der er det veldig hyggelig å bo, litt mer "lokal" følelse, og så er det en kjapp tur med minicab til Arenaen.

Vi bodde på dette hotellet da vi var på konsert i O2 august 2007. Helt greie rom, billig, og genial beliggenhet. Anbefales. Det er mye hyggeligere å bo i Greenwich enn i sammen med hundretusener av turister i "hotelldistriktene" i vest, synes jeg.


#12

Mandarin sa for siden:

Vi bodde på St.Giles. Helt greit. Ikke teppe på badet bla. Det er jo et pluss. Det ligger midt i streeten, ved Oxfordstreet og Tottenham Court Station. Like ved Queen-musicalen. Gangavstand til Leichester Square bla. Ca 1000,- natten tror jeg. Jeg ville spurt om et rom i en av de første etasjene da heisen stoppet rett som det var :). reservations.stgiles.com/listHotels.do?action=CheckAvailability


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.