Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotelltips og ting å gjøre og se i Dublin?

#1

daffy sa for siden:

Jeg skal på tur til Dublin en langhelt i vår. Noen som har tips til et hyggelig og ikke altfor dyrt hotell? Andre tips på ting jeg bør se, handle, spise eller drikke i Dublin?


#2

venla sa for siden:

Drikke Guinness :D

Gå i Temple bar-distriktet, besøk Guinness-museet og se Book of Kells på Trinity College og gå på pub med live underholdning. Passelig liten by, koselig å traske rundt.
wikitravel.org/en/Dublin

Vi var der i påska for 3 år siden. Men kan ikke finne igjen hotellet vi bodde på. Det var ikke noe å anbefale uanset. Men bruker å sjekke listene til TripAdvisor. Får en liten pekepinn på standard der, selv om folk ofte har mange rare meninger.


#3

Inagh sa for siden:

Dublin er en herlig by! :hjerter:

Kan helhjertet signere at en Guinness eller ti hører med. Hvis du liker irsk musikk finnes det "musical pub to pub crawls." Du betaler en viss sum for å være med, og så møter du opp på en pub hvor publikum blir møtt av 2-3 personer som spiller musikk og forteller historier. Man begynner på en pub, og går så videre til flere andre puber utover kvelden. Veldig hyggelig, god musikk, god øl og en fin måte å se flere puber på.

Man må selvsagt ta en tur over Ha'penny bridge når det er mørkt og broa er flombelyst.


#4

Ingrid-lille sa for siden:

Ta banen ut av byen og ut til Dundrum shoppesenter. Fantastisk shoppingsenter!


#5

Anne C sa for siden:

Dette hotellet har jeg bodd på to ganger www.graftoncapitalhotel.com/ Første gang med jobben, året etter tok jeg med meg mannen min dit på romantisk tur. Lite og hyggelig, rett ved Grafton Street som er en av handlegatene der.

Jeg digger Dublin! Jeg signerer venla på ting å gjøre. Ellers tok vi en turisbuss i sentrum som også er å anbefale. Rett ved hotellet er den en flott park som er verdt et besøk. Det er flott å bare rusle rundt i Dublin, det er så flotte bygninger å se på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.