Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel?

#1

Sue sa for siden:

I en oppskrift på en laksewok jeg skal prøve i dag skal jeg bruke 1 dl maismel. Jeg har ikke maismel - kan jeg bruke vanlig hvetemel istedet? Eller er det to veldig forskjellige ting?


#2

Sitron sa for siden:

Det er vel for tykkelsens del, så du kan vel lage en jevning med vanlig mel?


#3

Sue sa for siden:

Jeg skal vende fiskebitene i maismel, står det visst ...


#4

m^2 sa for siden:

har du potetmel?


#5

Sitron sa for siden:

Åh, men kan du ikke vende den som man gjorde i gamle dager, hehe, i mel, salt og pepper?


#6

Sue sa for siden:

Har Maizena ...

Kan jeg det? Hvorfor skal jeg egentlig vende fiskebitene i melet? Gjør det noe med fisken?


#7

Sue sa for siden:

Kan for øvrig melde om at det gikk fint med vanlig hvetemel - laksewoken er fortært og den var nydelig. :stolt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.