Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leker i bryllup?

#1

knøttet sa for siden:

Min svoger skal gifte seg om 2 måneder. De bor i Sverige, over 50 mil unna, så det er ikke så ofte vi treffes. Men siden vi ikke har mulighet for å "henge oss på" noe av det de andre finner på til underholdning siden vi bor så langt unna, føler jeg at vi (ikke minst min mann) må stille opp med noe.

Har noen forslag til noen festlige leker eller noe annet moro vi kan finne på? Jeg klarer ikke å komme på noen ting selv akkurat nå.


#2

Maverick sa for siden:

Hæ? Skal han gifte seg? :sjokk:

Ja, det var det mest konstruktive jeg kunne bidra med. Gi heller litt ekstra penger i bryllupsgave. :glis:


#3

trøtt sa for siden:

Leker i bryllup er døden. :bidrar:


#4

Barbarella sa for siden:

Leker i bryllup?
Da hadde jeg gått og gjemt meg på do. :kjip:


#5

Anne C sa for siden:

Jeg hater leker......


#6

Tjorven sa for siden:

Nei. Dere trenger definitivt ikke stille opp med leker i bryllup. Det er bare patetisk, synes jeg.


#7

Maverick sa for siden:

Det er svensker. :hvisker: De er litt sære. :nemlig:


#8

knøttet sa for siden:

NOE må vi jo gjøre... ingen forslag om noe som helst?? Skal jeg bare foreslå for mannen min at han holder tale eller noe sånt? :desperat:

dessuten husker jeg at jeg har vært med på noen morsomme leker i bryllup før, jeg husker bare ikke helt hva de gikk ut på..


#9

Tjorven sa for siden:

Det vanlige, og minst pinlige, er jo å holde en tale. Er det forresten strengt påkrevet at man holder tale i bryllupet til broren sin? Jeg innbiller meg at det ikke er et "must".


#10

knøttet sa for siden:

Nei, det er vel ikke et "must" akkurat. Det er vel mer det at jeg føler at vi må bidra med noe på en eller anne måte, siden vi ikke kan hjelpe til med noe praktisk siden vi bor så langt unna. (også snakker svigermor om at vi må finne på noe. :angst: )
Kanskje jeg rett og slett skal blåse i det hele, og ikke engasjere meg i det hele tatt :confused:


#11

Maverick sa for siden:

Åh, hallo. Dere skal selvfølgelig finne en bra bil! :hyper:

Men, hvorfor i alle dager har jeg ikke fått høre om dette?


#12

Anne C sa for siden:

Lag en sang eller noe? Jeg liker ikke sanger heller og prøvde å forby det i bryllupet mitt, men det ble noen likevel.


#13

knøttet sa for siden:

Huff - jeg synes sanger er kjipt. Det er det GARANTERT mange nok andre som kommer med :knegg:


#14

knøttet sa for siden:

Hva mener du med å "finne en bra bil"?? :confused:

Trodde jeg hadde sagt det, jeg. Sånn er det vet du - lever alt for hektiske dager begge to, bor aaaaalt for langt fra hverandre, og har ikke tid til å kommunisere. Sukk - hvor skal dette ende? :dramaqueen:


#15

Anne C sa for siden:

Ja sanger er dritkjipt, men MYE bedre enn leker :knegg:

Kjøp et fint skrin eller noe og få alle gjestene til å skrive noen hyggelige tanker om brudeparet eller noe i den stilen. Og så putter man det opp skrinet og gir tl brudeparet. Eller en flott notatbok som man kan bruke som gjestebok..... Eller noe i den stilen.


#16

Maverick sa for siden:

Finne en bra bil som han kan kjøre fra bryllupet i. Fortrinnsvis med bruden ved siden av seg. Sånn som dere hadde, vettu!

Ja, herlighet, den lekeplassen mellom oss er SVÆR, altså. :tsktsktsk:


#17

knøttet sa for siden:

Det var en skikkelig god idé :riktig: Tusen takk - den skal jeg bruke. Har lagd noe lignende som video før, men det er jo utrolig hyggelig med en flott bok.


#18

knøttet sa for siden:

Åh, sånn ja.. Skal sjekke med gubben. Trodde du mente at vi skulle kjøpe en bil til han :knegg: Jeg mener - det har vi jo gjort før :p


#19

Maverick sa for siden:

Neinei. Dere har, som du sa, kjøpt bil til HANS lillebror. Derfor er det på tide å kjøpe bil til DIN lillesøster. :nemlig:

Kjøp en BMW til meg, så kan han få låne den i bryllupet. :gavmild:


#20

knøttet sa for siden:

:hehehe: Det var ikke akkurat en bmw han fikk, og biler koster veldig mye mindre i Sverige. Men hvis jeg blir rik en dag skal du få en bil, men da må du ikke kjøre så fort!!:nono:

:knegg:


#21

Maverick sa for siden:

Jeg? :uskyldig:

Men seriøst, jeg tror lillepjokken hadde likt det. En kul bil å kjøre/bli kjørt hjem/hvor nå enn de skal etter bryllupet.


#22

Fadese sa for siden:

Et pent album der folk kan skrive hilsninger er en fin ide. Kanskje kan dere lime inn et par bilder og skrive noen dikt der også?

Da venninna mi giftet seg, ordnet den andre forloveren og jeg dette:
Ut på kvelden/natta ble det sørget for at brudeparet befant seg i et annet rom enn der dansegulvet var. Vi formet et stort hjerte av aluminiumsfolie og tente telys som vi satte på folien. Lyset ble slukket, "parets sang" ble spilt og de ble hentet inn. Jeg vet det høres fryktelig klissete ut, men det var veldig fint. De takket oss etterpå (ja, jeg tror det var oppriktig ment) i alle fall. De var så søte der de danset inne i det lysende hjertet. :)


#23

knøttet sa for siden:

helt klart. God idé!! :nikker:


#24

Najade sa for siden:

Viss du vil gå for en lek, så gjør dette.

To papp-plater som du fyller med oppblåste ballonger (tape fast).

Del bryllupsgjestene inn i to lag (gjerne brudens og brudgommens gjester). Still dem opp i kø, og lever ut 1 pil til den som står først på hvert lag.
Så kastes en pil mot lagets plate og nestemann i køen må plukke opp pilen, og kaste osv osv helt til man har et vinnerlag.

Dette var en av to leker i vårt bryllup, og det skapte masse latter blant gjestene. Faktisk veldig morsomt for både store og små, og ikke en veldig pinlig lek.


#25

scilla sa for siden:

Alle selskapsleker er pinlige.:nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.