bønna sa for siden:
Mim's hellebrød har falt i veldig god smak i familien og helsa har også godt av det. Vi spiser mye brød, det går minst ett om dagen.
Så problemet for meg er å dekke etterspørselen.
Jeg er ganske fersk i gamet, kjøpte kjøkkenmaskina for en måned siden for å starte på brødbakinga (som falt i smak til de grader).
Jeg har den oppskriften som er til 2 brød, og lager 1,5 ganger den så det blir 3 brød. Og med 2 sånne porsjoner så blir det jo 6, og det monner jo. Da holder det kanskje å bake en gang i uka.
Men ellers lurer jeg også på, de faller litt sammen under steking og når ikke toppen av formen når de er ferdig. Brødene ser helt fine ut inni, og tror ikke de bør være luftigere, da blir de hullete.
Kanskje jeg burde ha mer røre i hver form? Da blir brødene større og går unna saktere. Men kjøkkenmaskinen (Borsh) tar bare røre opp til 2 liter deigveske, og å doble oppskriften til 2 brød blir for mye for den tror jeg.
Lett skal det ikke være. Har noen erfarne brødbakere noen tips til å bake mye brød?