Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Polar RS800 CX

#1

Candy Darling sa for siden:

Er det noen som har denne? Hva må man gi for den rundt omkring? Har dere brukt den med GPS eller løpesensor? Er den verdt å bytte ut F11 med?

:blafre:



#3

Candy Darling sa for siden:

Ingen? :leppe: Pengene brenner i lommen her, kjenner jeg.


#4

Ru sa for siden:

:vetikke:
Jeg er på Garmin-kjøret. Og er veldig glad for at jeg ikke fikk tak i kadenssensoren, sånn at jeg slipper å få dårlig samvittighet for at jeg ikke bruker den. :sparke:


#5

Java sa for siden:

Gir den pokal?


#6

Candy Darling sa for siden:

Nei, men fyrverkeri og glitter og sånn, tror jeg. :knegg: Poenget er at jeg trenger en som forteller meg hvor fort jeg løper, og alle i sportsbutikker avbefaler Garmin så intenst. Mannen har den, og den er virkelig ikke særlig sexy. Dessuten får jeg OK pris på Polar gjennom jobben.

Men trenger jeg en så fænsismænsi en, eller holder det f.eks. med 400?


#7

Ru sa for siden:

Kan du ikke ha løpesensor på F11 da?

Min svigerinne har løpesensor-dippedings, til en eller annen av F-ene. :vetikke:


#8

Candy Darling sa for siden:

Nei, ikke til F11, seff. :sur: Den funker med en av fitnessklokkene, men ikke til min. Og skal jeg først kjøpe ny, er det lizzom enda mer irriterende å kjøpe en nesten lik.


#9

Ru sa for siden:

Det skjønner jeg. :nikker:


#10

Adrienne sa for siden:

Mannen har Garmin sin, og den er ikke mye sexy nei, men veldig nyttig. Han har den nye ForeRunner450 eller hva den nå heter, og den er mye mindre enn 350. Han synes den er helt fabelaktig og driver og kappløper med seg selv og sånn.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.