Kjøpte det for et par uker siden, men har liksom aldri hatt lyst å lage noe av den.
Noen som har noen idè til en god tunfiskmiddag?
Eller noen som har laget frossen tunfisk? Blir det godt? Det er vel ingen fet fisk, så jeg trenger vel ikke frykte transmak? :skeptisk:
Tenkte egentlig å la den tine, vende den i egg og wasabikrydder med sesam steke noen minutter på hver side, og servere med jasminris og wokgrønnsaker? Tro om barna vil like det...er alene med dem hele uka.
Man kan bruke begge deler. Men når man lager tunfisk bør man ikke steke den helt igjennom, da er det akkurat som tunfisk på boks. Bare pass på at den er gjennomtint og romtemperert. Hadde en til oppskrift som var kjempe god, skal lete litt å se om jeg finner den.:)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.