Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig tur til New York

#1

Tallulah sa for siden:

Ja, er det mulig å få til i løpet av våren? Jeg vurderer å gi en langhelg i 35-årsgave til sambo, men det fordrer jo at jeg har råd til det. Vi kan reise på ganske mange tidspunkt, og på relativt kort varsel. Noen som har sett noen billige billetter og vet om et billig (men bra) hotell for en liten familie på tre?


#2

Tjorven sa for siden:

Sjekk på restplass.no. Vi fant turer der til 3500 pr pers da vi var over.

Har dere vurdert å leie leilighet fremfor å bo på hotell. Vi gjorde det noen av dagene og det var mye billigere. Jeg tror mannen fant leiligheten på vacationalrentals.com
Det ble ikke vasket i løpet av oppholdet, men vi trengte ikke å vaske selv da vi dro.


#3

Tallulah sa for siden:

Takk for tips! Ja, vi bor mer enn gjerne i leilighet i stedet for hotell, jeg syns det er mye bedre, særlig når vi reiser med barn.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg tror du skal sjekke ut restplass.no nå. Jeg fikk akkurat en e-post fra dem med tilbud på turer til NY for under 3000.


#5

Tallulah sa for siden:

Oj, det var et godt tilbud, takk for at du sa i fra! Selvfølgelig akkurat nå som vi har hatt massevis av utgifter. :mumle: Skal se om jeg får det til for det. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.