Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen belære meg om trykk-knapper?

#1

Agent Scully sa for siden:

TFK har sendt meg en ny trykk-knapp til vognen, men den ser nøyaktig ut som den jeg allerede har. :mumle: Jeg har altså selve knappen(knappehodet) som har en tupp på baksiden. Og så har jeg en ring som jeg antar er bakstykket.

Og dermed må jeg nesten spørre: Når man fester trykk-knapper: ser da hun-delen og han-delen like ut før man tar frem tangen? Er det tangens deformering og/eller veien på bakstykket som avgjør knappens rolle? Er det slik at om man setter på bakstykket den ene veien, så blir det en "hun" og den andre veien så blir det en "han"? Hvis ikke det er slik, så må det vel bety at bakstykkets utseende er avhengig av funksjonen? Og at TFK har sendt meg feil knapp (aka feil "kjønn")

Jeg hadde blitt veldig glade om noen kunne kaste lys over trykk-knapp-prosessen før jeg kaster meg på telefonen med nyervervede tyske gloser ... :jupp:


#2

Prilla sa for siden:

Synes det høres ut som om du har fått feil knapp jeg.
Mener og vite at delene er forskjellige i utgangspunktet. :nemlig:

Skal se om jeg finner bilde for å vise...


#3

Elisabet sa for siden:

Etter jeg hadde fått knapp til min TFK bagen 3 ganger, så endte mannen med å skru den fast med en lite skrue, for det var ikke mulig å få den på. :knegg: Og det var etter jeg til slutt hadde fått en "hun" og en "han" som passet sammen.


#4

Prilla sa for siden:

Her ser du at det er forskjell på "han" og "hun" knappene. :jupp:


#5

Agent Scully sa for siden:

Tusen takk for svar.
Vi har ikke noen slike ringer som til høyre, men vi har en del som den øverste til venstre, og en del som kanskje ligner litt på den nederste til venstre.

Jeg tror absolutt vi bare har fått "hunner" (samt noen "hanner" men hannene har skruefeste fastmontert). Vi har fått en kit for vognknapper, ikke ekstraknapp for kalesjen.

Mitt neste spørsmål er da: Hvilken ykesgruppe er det som tilbyr tjenester innen trykk-knapping? Skreddere? Syersker? Skomakere? Nøkkelslipere?


#6

Interference sa for siden:

Jeg fikk fikset trykk-knapper på vogna i en butikk som selger barneutstyr.
Så jeg holder en knapp på det.
Skredder, syerske, hobbybutikk og slikt kan og tenkes å fikse sånt.


#7

Elisabet sa for siden:

Er det trykk knappen på kalesja di som har gått? Den som er dobbel sånn at den trykkes på bagen og trykkes også på myggnettet eller hva det nå var?

Jeg var hos seilmaker, skomaker og syerske og barneutstyrsbutikk, og absolutt ingen av disse klarte og fikse den knappen på kalesja mi, selv om jeg til slutt hadde fått riktig knapp. Selv ikke en TFK-forhandler i nabobyen kunne hjelpe meg med akkurat den knappen. Men mannen fikk mekket det til på et vis med en bitteliten skrue, sånn at den nye knappen funket.


#8

Agent Scully sa for siden:

Nei, det er ikke noe dobbelknapp. Det er en knapp for å feste den nye Twinner Twist Duo kalesjen til selve sittedelen. Men takk for tips.


#9

Elisabet sa for siden:

Da kanskje det er håp for deg da. Problemet når du får riktige knapper er å finne noen som har verktøyet du trenger for å sette dem på. Ville tro at det er såpass mange TFK i Norge nå at de er kjent med problemet. Det er noen år siden nå jeg hadde problemet.


#10

Honda sa for siden:

når jeg øddela knappene på myggnettingen til vogan tok jeg oå skrev mail til bebito i trheim.med at ingen her oppe solgte\selger tfk. så fikset de meg knapper(fikk nå en helt ny myggnetting) rett fra tfk, enda jeg ikke hadde kjøpt vogna der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.