Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Planløsning

#1

M&amp;S sa for siden:

Skal bygge hus der vi skal ha kjeller og hovedetasje. Prøver å tegne planløsning, men blir liksom aldri helt fornøyd.
Det jeg er mest i tvil på er om vi bør ha alle soverommene i et plan eller om vi bør ha soverommet vårt på hovedplanet.

Hva mener dere?


#2

mkj sa for siden:

Med små barn bør soverommene være på samme plan synes jeg sånn i tilfelle brann.

Men gjerne et lekerom i samme plan som resten. Mine liker å være i samme etg som oss. (dette kan jo brukes til kontor, gjesterom osv etterhvert)


#3

løve70 sa for siden:

Jeg ville også hatt alle soverommene på et plan når barna er små. Om mulig kan man kanskje bytte litt om på rommene senere, når de blir større.


#4

kokosbolle sa for siden:

Hvis dere klarer å få til det ville jeg ha samlet alle soverommene i et plan, og å hatt et kontor/lekerom i hovedetasjen. Da kan kontoret/lekerommet lett gjøres om til soverom ettersom barna blir større, og dere kan frigjøre et av soverommene i kjellerplanet til kjellerstue.


#5

M&amp;S sa for siden:

slik vi har tegnet det inn så har vi 4 soverom, bad og kjellerstue i kjelleren. kjøkken/allrom, stue, gang, bad og vaskerom i hovedetasjen.
Vurderer å lage stua til slik at vi kan få til et soverom i den etasjen senere, men det med lekerom og sånt ligger det jo noe i da..


#6

mkj sa for siden:

Det er veldig lekkert og fint med stor stue, men det er ikke så lekkert og fint lenger hvis den flyter over av leker. Det blir garantert en ganske 'voksen' lekekrok hvis du ikke har noe rom til ungene i samme etasje, det blir litt mye styr å ta ting opp og ned.

Vi skal få et sånt rom muligens til sommeren. Vi setter en sovesofa inn der, TV, samt et bord eller pult sånn at de kan tegne eller gjøre lekser. Gleder meg enormt til å få det rommet.


#7

M&amp;S sa for siden:

ja, stor stue er noe vi begge er enig om ikke er en prioritet. Vil heller ha skikkelig kjøkken/allrom. Spørs om vi ikke skal få tegnet inn et likevel da:)


#8

Malus sa for siden:

Jeg ville hatt nok soverom (3-4) til foreldre og små barn på samme etasje, og så evnt gjesterom / arbeidsrom / lekerom i første etasje. Hovedbad oppe, og et mindre bad nede. To stuer (med og uten tv). Og så ville jeg prioritert nok bod-plass!


#9

Nin sa for siden:

Vi har soverommene i kjelleren. Stue og kjøkken oppe. Med inngang fra stuen er det et lite soverom oppe også, her har vi innredet med sofa, tv, tv-spill maskiner, dvd, lekekasser og leker. Perfekt lekerom for alle ungene i huset (3-15). Sofaen er en sovesofa så rommet fungerer også som gjesterom. Utrolig deilig å kunne stue lekene inn der om kvelden.
Når alle ungene er ute av hus river vi nok hele rommet, så får vi større stue.


#10

mkj sa for siden:

akkurat som hos hos oss. VI har også alle soverommene i kjelleren.

Pr i dag er dette ekstra rommet i hovedetg mannens kontor,men han skal ut og dette blir da TV-rom,lekerom og gjesterom. Storgleder meg.


#11

Bomull sa for siden:

Stemmer i med de andre her; alle soverom på samme plan og evt. lekerom/kontor/gjesterom på plan med stue ++ :nikker:


#12

M&amp;S sa for siden:

Hmmm vanskelig altså, synes det tar mye plass om vi skal ha hele 5 soverom i huset. Vi skal ha et lite loft også, hvor det muligens blir bod i tillegg til et kinorom/trimrom/gjesterom eller lignende...
Et soverom i hovedplanet vil ta mye av stuen.
Mulig vi kan gjøre det slik at det er mulgheter for å dele av senere når vi blir eldre og kanskje vil ha alt på et plan. River meg i håret altså he he.. kjempevanskelig! så utrolig kjedelig om en angrer på slikt senere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.