Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket mobilabonnement bør jeg velge?

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg har mobiltelefon gjennom jobben, men blir trukket for bruk utenom arbeidstiden. Og syns ikke det virker så gunstig, nå som det fins så mange abonnementstyper med billig sms og inkludert ringetid.

Så nå har jeg planer om å skaffe meg en egen telefon til privat bruk, og la den andre være forbeholdt jobben. Da er det også lettere å skille ut jobbsamtaler når jeg har fri.

Jeg har tenåringer, og sender MYE sms til dem + endel venninner. Men alle har ikke samme abonnement, så jeg kan ikke basere meg på noe Fri Familie-opplegg som avhenger av det. Og så har vi kuttet ut fasttelefonen, så jeg bruker mobilen også til å ringe og snakke med folk av og til, selv om det blir mindre og mindre. Det er også en fordel om jeg kan få kjøpt en telefon rimelig med abonnementet.

Hva er lurest å velge?


#2

Hondacrv sa for siden:

Vi har one call begge to, og er fornøyd. Har fått mye billigere rekning enn da vi hadde telenor, men det er sikkert ikke det billigste. To timer gratis ringetid og en del (100?) gratis meldinger.
Mannen har fått bare en rekning fra juli i fjor til nå, for han ringer lite, og de gidder ikke sende ut rekning når man har brukt den mindre enn ca 60 rkoner i mnd. Jeg får rekning på mellom 100 og 200 kr /mnd


#3

Filifjonka sa for siden:

Sønnen min anbefalte Chess 10 t nå, det er 10 timer ringetid og 300 sms i måneden for 249,-


#4

Albertine sa for siden:

Jeg er meget fornøyd med One Call, og får regninger på mellom 25 og 70 kroner.


#5

Obelix sa for siden:

Jeg har Frihet fra Telenor.
Fornøyd med det.
Det lønner seg kanskje å ha samme leverandør som resten av familien/ungene så dere kan ha frifamilie.
Vi sparer ihvertfall mye penger på det.


#6

Luvi sa for siden:

Vil også anbefale Onecall. Jeg har har nå Telenor og merker god forskjell på regningene mine. (Ikke spør hvorfor jeg skiftet :rolleyes: ). Onecall er av de billigste operatørene. :nikker:


#7

Mauser sa for siden:

[url]www.telepriser.no[/url].

Her er alle abonnementene på markedet listet opp. Tast inn ditt (antatte) forbruk, og se selv hvilket abonnement som er billigst for deg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.