Det advares stadig vekk om helseskadelig mat og hvilke grufulle effekter den kan ha på våre kvapsete legemer om vi inntar den.
Men hvorfor i huleste er det ingen som reagerer på all den voldelige og utaggerende maten som finnes i butikkene?
Ta for eksempel ananasen. Ikke nok med at den biter, (Ja, for alle har vel lagt merke til at det vennlig på boksene informeres om at "Ananas Biter"), den ringer også. ("Ananas Ringer") Til hvem denne uoppdragne frukten ringer sies det ingenting om, men den gjør faktisk det i juice. Det er sannsynligvis for å forvrenge den slafsete, søte stemmen sin sånn at de oppringte legger all skyld på f.eks den nokså uskyldige Halvor. Ja, det var altså Fersken Halvor i Lake. Hvilken Lake det er snakk om vet jeg ikke, men det er trolig i USA. Kanskje Lake Placid?
Kyllinger er også noen uberegnelige kryp; Kylling biter. Jada, vi VET at alle fugler kan bite. Men om de selger den så fersk at den fortsatt er i stand til å bite; burde de da ikke for det første reklamere med nettopp hvor fersk den er, og for det andre kanskje levere den med enten slakteanvisning eller en liste med tips omkring husdyrhold?? Det eneste det noen ganger opplyses om er hvor mye den biter pr. kilo. Jeg har observert at kylling kan bite 69,90 pr kilo. Nøyaktig hva det betyr vet jeg ikke, men det kan bety hvor hardt den biter pr kilo, hvor mange ganger den biter pr. kilo eller bare generelt at den biter pr. kilo.
Noe som sjokkerer meg enda mer enn at kylling biter (ja, for fugler er noen jævler på å bite.) er at tunfisk biter i både vann og olje. Betyr det at den kun biter når den er i væske, og at det er trygt så snart man har fått den opp derfra? Eller betyr det at den biter i væska? At den er stupid nok til å bite vann? Jafs, jafs, jafs, liksom?
En annen farlig matvare man finner i helt vanlige, usikrede butikker her til lands er aspargesen. Den er faktisk verstingen her, for ikke nok med at den biter, men den topper faktisk også.("Asparges topper og biter") Hva nøyaktig det vil si å "toppe" vites ikke, men det høres unektelig nokså skummelt ut. Skummelt nok til å holde seg unna, og heller kjøpe fersk asparges. Den later til å være langt mindre bisk av seg. Ikke vet jeg om den kan stave heller. Ja, for hermetisert asparges har gjennomgått en prosess et sted på veien fra fersk til hermetisert som gjør den meeeeget intelligent til grønnsak å være. Den staver. (Asparges Staver) Snart har den vel lært opp både bambusskuddene og minimaisen, og om ikke lenge får vi sinte leserinnlegg fra SVH (Støtteforeningen for vanskeligstilt hermetikk) i samtlige lokalaviser. Om jeg noensinne skulle ha en konspirasjonsteori, er nok dette den som er mest sannsynlig å være sann.
Noen produkter er i tillegg nokså utspekulerte. Ta f.eks sukker. Sukker, som er så søtt og tilsynelatende uskyldig. Å neida, sukker biter nemlig også. Det spesifiseres dog aldri hva sukker biter, eller hva det biter i, men én ting er sikkert; sukker biter.
Ja... det finnes uendelige mengder agressiv mat i dagens butikkhyller.
Jepp, utviklingen er skummel. Hos oss står det f. eks flere par ski og staver ute i garasjen. Vi kunne ikke ha dem inne lenger på grunn av den ustoppelige mumlingen. Jeg utelukker ikke chemtrails som forklaring her.
Dette er bare enda et bevis på at ferske varer er best, ikke bare smaker det bedre, er sunnere og ikke ødelagt, boksmat kan også være direkte farlig.
Så ødelagt blir mat av å bli puttet på boks at den blir mannevond og må advares mot.
Det er bra at noen også tar opp denne siden av matindustrien. :D
Ananas som ringer er jo ideelt for meg som har telefonskrekk. Tror jeg må skaffe meg noen sånne og ha på skrivebordet, så kan jeg bare diktere det jeg vil ha sagt. :glis:
Som om jeg skulle sagt det selv, bare at du sa det så uendelig mye bedre! :applaus: Har du fått hjelp av Asparges Staver når du skrev kanskje? :paranoid:
Jeg er på slanker'n, og det er jammen bra, for jeg leste nylig på en prislapp i min lokale Meny at Sukker erter, og DET er jo ikke akkurat noen god egenskap...