Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gentleman's club?

#1

Joika sa for siden:

Kjører forbi et skilt med denne teksten hver dag. Det ser feil ut for meg. :undrer:

Kan man gentleman's club?? Flertall er gentlemen og ikke gentleman. Og den apostrofen og s.. hva betyr det? Gentleman is?


#2

Tallulah sa for siden:

Det er korrekt på engelsk. Den s-en står for "sin", altså gentlemannen sin klubb. Egentlig burde det stå "The Gentleman's Club". På norsk skal man ikke ha apostrof foran en slik s.


#3

Skilpadda sa for siden:

Glitter har rett - apostrof pluss s er genitivsmerke på engelsk, på samme måte som bare -s er det på norsk. Det hadde sett riktigere ut med "The Gentleman's Club" eller "A Gentleman's Club", ja, og da hadde det kanskje vært lettere å se hva det betød. (Skulle det vært "gentlemennenes club" ville det vært "The Gentlemen's Club".)


#4

Joika sa for siden:

Det er et navn foran.. Amor (Amor gentleman's club). Jeg syntes det høres helt teit ut å ha dette i entall i denne settingen. Men er det ikke feil, så skal jeg prøve slutte irritere meg. :humre:


#5

Skilpadda sa for siden:

Det er vel ikke helt uvanlig å ha et "egennavn" først og så en slags beskrivelse etterpå - jeg synes ikke det var noe påfallende ved denne tittelen. På norsk ville man kanskje kalt den "Amor herreklubb" eller "Herreklubben Amor".


#6

Joika sa for siden:

Ok, men da kan jeg irritere meg over det tacky navnet da, om ikke annet. :fnise:


#7

Skilpadda sa for siden:

Den er jeg med på. :knegg:


#8

Fru Snurp sa for siden:

Kjører trikk forbi dette skiltet... :paranoid: (Tror det er den samme Joika snakker om. Hvor mange så tacky navn kan det være?)
Den heter Lamour Gentleman's club. Er en strippebule hvor det for ikke lenge siden var en razzia hvor resultatet ble en trafficking-siktelse mm. Trist, trist sted... Har sett damer blitt geleidet, på en ganske hardhent måte, inn der på dagtid. Dagens luftetur? :(


#9

Joika sa for siden:

Ja stemmer det. Ved tinghuset. ;)
Jeg kan ikke helt se at jeg kunne dratt på et sted med et slikt navn uansett. Får frysninger, så tacky er det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.