Min mor hadde Electrolux Assisstent i sikkert 20 år, og hevdet at den var uslåelig. Det var bare fordi hun ikke hadde prøvd Kenwood Major. :knegg: Hun byttet for noen år siden, og er enig i at Kenwood'en er mye bedre.
Jeg har både mixer og kjøttkvern til Electrolux'en. Men det blir ikke brukt. Maskinen står stuet inn i matboden og tas sjelden ut etter at jeg oppdaget hvor dårlig den blandet gjærdeig. Jeg brukte oppskrift fra Åpent bakeri med hevedeig, og fikk striper av hevedeig i det ferdige brødet, til tross for femten minutters elting.
Jeg kvitta meg med elektrolux'en til fordel for en kenwood. Kenwooden er mye bedre, den elter bedre, mikser fortere og man slipper å snu og vende på en svær tung maskin for å få brukt alle funksjonene.
Det kommer litt an på hvor mange brød du skal bake på en gang...
Jeg kjøpte Kenwood Major, men leverte den tilbake etter å ha prøvd å bake min sedvanlige brødoppskrift på 4 brød...Det taklet den ikke :mad:
deigen kom inn i maskineriet.
Nå bruker jeg mammas gamle Siemens universal til brødbaksten, og min lekre KitchenAid :hjerter: til resten
Jeg har også min mors 30 år gamle Elextrolux. Jeg tok livet av Braun sin kjøkkenmaskin fordi den ikke klarte stor nok deig. Jeg har kjøpt mixmasterbolle til den og har kjøttkvern. Hvis den går i stykker skal jeg helt klart ha ny.
kenwood major 900 W , 6,7 l, kenwood major står det på esken. Er nyåpning av butikk her i byen i dag, og vi stod i kø i 40 min når vi skulle betale.... :sparke: