Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Priser på koldtbord

#1

Divine sa for siden:

Vi skal ha konfirmasjon i sommer, og har blitt tipset om et bra cateringbyrå. De har et eget forslag til konfirmantkoldtbord som høres veldig lekkert ut, men prisen er 328 per kuvert. Jeg synes det høres mye ut, men er det det? :vetikke:


#2

Blåbær sa for siden:

Nå er det kanskje dyrere i Oslo.
Vi brukte en privat person etter anbefaling, og betalte 150 pr. person. Både varm og kald mat. Hun var billig da, men over 300 kr syns jeg høres veldig mye ut.


#3

Guava sa for siden:

Det var dyrt. Inkluderer det varmrett? Vi betalte 150 eller noe sånt pr.person for et nydelig koldtbord. Hvis vi ønsket varmrett i tillegg ville prisen bli 200.


#4

Divine sa for siden:

Dette er Bærum, da, så prisene er vel deretter. Men læll. Jeg synes det var veldig dyrt. Jeg får undersøke litt videre.


#5

Guava sa for siden:

Nå kikket jeg på linken og jeg synes det høres dyrt ut ja. Vi hadde mye større utvalg å velge mellom og de valgene som var der kunne vi også få på vårt 150 kr. koldtbord.


#6

GinaK sa for siden:

Vi og andre i familien har pleid å bestille her de gangene vi har hatt koltbord - rett og slett fordi vi kjenner de ganske som driver dette godt så vi vet at det er god og mye mat. Tror kanskje vi får litt ekstra,,,, www.haakontaerud.no/
Riktignok ikke så mye variert som der du har sjekket og prisen er visst den samme...
Her er en annen, har ikke noe erfaring herifra: www.matspecialen.no/index.aspx


#7

Alexa sa for siden:

Jeg har veldig god erfaring med Matspecialen, flere ganger. Den blir nok i samme prisklasse som den du har. De har imidlertid selvplukk på nettsiden, så du kan sette sammen koldtbordet som du vil. Sist hadde vi mange retter, altså ikke nok til alle på hver eneste rett. Ble veldig variert og smakte deilig. Flott dandert og leverer i tide.



#9

Gaia sa for siden:

Jeg har veldig god erfaring med 1001mat. Jeg har brukt dem i flere sammenhenger og har anbefalt dem til andre, som også har vært veldig fornøyde.


#10

gullet sa for siden:

Menybutikkene her i distriktet har flotte koldtbord her. Noe sånt hos dere?


#11

Nenne sa for siden:

Å du milde Moses! :dåne:

Til minstemanns barnedåp for godt og vel fire år siden kunne vi velge et enkelt koldtbord til 135 kr. kuverten eller luksusutgaven til 195 kroner kuverten. Vi laget en mellomting av de to og fikk et fantastisk flott koldtbord som hadde holdt til dobbelt så mange som vi var. Jeg ville ringt noen flere steder og sjekket var jeg deg. Det var forresten fra Meny.


#12

Divine sa for siden:

Takk for info. Jeg skjønner nå at jeg sikkert kan få det billigere, så da er det bare å kaste seg rundt og prøve å finne noen i en mer overkommelig prisklasse. :leter desperat i gulde sider:



#14

Dinochef sa for siden:

Her er mine priser.
Jeg leverer riktignok kun på andre siden av fjellet, men som referanse er prisene kurante.
Jeg lager kun ordentlig mat, nesten alt hjemmelaget av høy kvalitet.


#15

Harriet Vane sa for siden:

Vi tenker å betale rundt 250/pers i bryllupet vårt. Det er et slags viltkoldtbord med mye spesielt.


#16

Divine sa for siden:

Jeg har funnet dette forslaget som konfirmanten selv har stilt seg veldig positiv til.

                        <strong>BUFFET FEM VERDENSDELER</strong>

Indisk kylling tandoori,
thailandsk biffsalat,
greske kjøttboller og tzatziki,
parmaskinke,
mexicanske fajitas (varmes hos dere!!),
orientalsk laks teriyaki,
røkt kalkunbryst, ananaschutney,
pastasalat frutti di mare,
3 sorter ost med kjeks,
druer og stangselleri.
Kr. 285,-

Tror dere at noen og enhver kan finne noe her? Det kommer ingen sære, gamle tanter og slikt, så litt "ungdommelig" mat er helt greit. Brød og smør medfølger ikke, men det koster vel uansett ikke all verden.

Vad tycks?

Det kommer mange barn. Hvordan regner man kuverter da? Jeg tror det blir veldig mye mat igjen dersom vi skal telle én kuvert per barn også.


#17

Nenne sa for siden:

Det ser deilig ut, men fortsatt skremmende dyrt sett med øyne fra provinsen. Sjekk at det er parmesanost med da.

Jeg ville ha handlet noe til ungene ved siden av, noe småpølser og svenske kjøttboller, laget litt eggerøre og så ikke regnet kuverter til dem. Evt. bestilt bare noen få. Eks. til 10 voksne og 10 barn, ville jeg bestilt 14 kuverter eller noe sånt og så hatt noe ekstra ved siden av.


#18

Divine sa for siden:

Jeg synes også det er dyrt, men jeg finner ikke noe som er så veldig mye billigere, dessverre.

Ja, det var lurt å ikke regne med barna. Jeg kan jo sjekke hva det er de inviterte barna liker, og så kjøpe inn mat til dem ut fra dette.


#19

Fruktflua sa for siden:

Vi har bestilt koldtbord med lokale (noe av det flotteste her i byen) inkludert til 249 kr pr person. Så den prisen du har fått er i overkant, synes jeg.


#20

Filifjonka sa for siden:

Det så godt ut. Syns det høres lurt ut å lage litt enkel og barnevennlig mat ved siden av, hvis det er mange småbarn, og ikke regne dem med i antallet på dette.


#21

Grøten sa for siden:

Dette skal min bror ha i sin komfirmasjon etter stort ønske om tapas.
Men så bor vi i Vestfold da.
Men vet når min mamma bestilte så fikk hun beskjde om å nesten droppe å bestille til barna. Heller kanskje bestille litt ekstra kjøttboller o.l.
Mye godt der ute. :ja:

TapasMeny

Gresk Salat
Gresk Potetsalat
Potetsalat m/ rømme
DIV KJØTT
Spekeskinke m/jordbær, melon og eggerøre.
Marinert kyllingfilet
Fylt kjøttbrød
DIV FINGERMAT
Greske kjøttboller
Dadler m/ Bacon
Wraps m/ div fyll Taco m/rosa rømmedressing
Marinert Kylling og hvitløkrømmedressing
Pastasalat m/ Reker
Marinerte oliven.
DIV SAUSER OG DRESSINGER
Tzatziki, Sweet and sour saus,
Qurkemole og hvitløkdressing
Leveres m/Brød og Smør.

Alt er hjemmelaget
Kun kr 239,- pr person
[color=#0000ff][/color]
[color=#0000ff][/color]


#22

Dinochef sa for siden:

Jeg kan ikke forså hvorfor man skal lage / kjøpe egen mat til barna, det er ikke rart barn er kresne og vanskelig å lage mat til hvis de hele tiden får egen tillaget mat.
La barna få det samme som de voksne, regn ca 1 porsjon på 2-3 barn det er lettest og best for alle. Da blir de også lettere å ha med å gjøre i besøk, ute å spise mm.
(det er ingen barn som er kresne, de blir kresne av foreldrenes oppførsel/matvaner mm)

Ps. Det er kun en ting som er verre en kresne barn, og det er kresne voksne.


#23

Divine sa for siden:

Unnskyld meg, men: :rofl:


#24

Pebbles sa for siden:

Litt på siden, men min eldste har siden 1-års alderen blitt tilbudt vår mat og skuffet fornøyd innpå med Chicken Tikka Masala i sitt andre leveår. Deretter har han blitt mer og mer kresen, til tross for at vi spiser variert med mye grønt, setter alt fram i skåler så alle kan forsynes seg med hva de vil etc.

Nå spiser han så lite forskjellig mat at det er til å gråte av.

Men når det er fest, er det fest, og jeg synes ikke det er anledningen til å overtale til å prøve eksotisk mat med æsj og huff og matnekt.

Vi har mange barn i vår familie, Et par av de eldste foretrekker voksen mat, men den store hopen ELSKER pølser - og når det er dåp/konfirmasjon/andre familiefester er pølsekjelen et fast innslag. Da spiser de godt og er superhappy.


#25

noen sa for siden:

Blir gjerne med på avsporingen jeg! Hvorfor skal man like all slags mat som voksen? Det er ingen som forventer at man skal høre all slags musikk, lese alle slags bøker eller se alle slags filmer. Jeg forbeholder meg retten til å skygge unna sauekjøtt, med mindre det er det eneste som blir servert. Da spiser jeg en minimal mengde og tar desto mer tilbehør. Jeg har prøvd å lære meg å like all slags mat i årevis og hatt mye pes rundt det. Nå har jeg blitt voksen nok til å bestemme mine egne grenser. Det betyr ikke at jeg ikke smaker på nye ting. Forøvrig: Fisk er fisk, kjøtt er mat og sau er genser. :nemlig:


#26

Filifjonka sa for siden:

Jeg er også sånn i utgangspunktet mot egne barnemenyer.


#27

Divine sa for siden:

Jeg også, men samtidig så er det jo ikke noe hyggelig hvis ungene er sultne og sure fordi de ikke liker det som serveres. Eller at de ikke spiser noe til middagen, men går berserk når det blir servert is og kaker? Så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre ...


#28

Pebbles sa for siden:

Det er en kjent sak at smaksløkene er i uvikling gjennom livet. Mange barn kjenner de bitre smakene i grønnsaker langt sterkere enn voksne f.eks.

Selv som voksen får man stadig nye preferanser og slutter kanskje å like noe godt til fordel for noe annet.

Hvorfor skal voksne få bestemme hva som er god festmat?
Jeg elsker oliven, men ville jo syntes det var skrekkelig å få servert da jeg var åtte. Endel matvarer er "an aquired taste", og om man synes det er fantasiløst (og kanskje også nærmest forkastelig) med pølser når det er fest, synes jeg likevel det er et poeng å ha mat som gjestene liker. Kommer det mange barn, er sannsynligheten stor for at de ikke vil kose seg like mye med tzatziki og fetaost som det vi vil.
Og om man ikke vil ha egen barnemeny, så er det ihvertfall et poeng å ha noe man vet barna kan kose seg med som endel av koldtbordet.

Vi tar jo gjerne hensyn til gjester i den eldre garde. Jeg serverer f.eks ikke en hot curry til svigers én gang til. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.