Dixie Diner sa for siden:
De hadde ikke nede på den lokale Kiwien, ikke i det hele tatt. Har noen vært og kjøpt? Var det biff? Gidder ikke kjøre til en annen Kiwi for noe jallagreier.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Dixie Diner sa for siden:
De hadde ikke nede på den lokale Kiwien, ikke i det hele tatt. Har noen vært og kjøpt? Var det biff? Gidder ikke kjøre til en annen Kiwi for noe jallagreier.
Chanett sa for siden:
Laks. Den er veldig god.
Avatar sa for siden:
Helgeprodukt? :blinke:
Alfa sa for siden:
Eller overskudd av embalasje, som nokre av oss likar å kalle det.
Dixie Diner sa for siden:
Er det laks? Jess, da skal jeg ha. :hyper: Emballasjen får jeg resirkulere på beste vis, plastikken kan vel gjenbrukes, eller?
Mei sa for siden:
Lakseemballasjen var ikke så ille - men kjøttemballasjen er hårreisende og utgår for vår del. Svaret fra Kiwi da vi foreslo mindre emballasje var mildt sagt ansvarsfraskrivende, så da kan de bare ha det så godt.
SpetakkelRandi sa for siden:
laks!!! :nam:
Shamu sa for siden:
Ehh... Hva er helgeprodukt?
Fruktflua sa for siden:
Her var det entrecote. Trodde det var likt over hele landet, jeg?
Huldra sa for siden:
De 2 helgene jeg har fulgt med på dette helgeproduktet så har det stått på hjemmesiden til Kiwi hvilket produkt de selger, men det gjør ikke det denne uken. Hvorfor det tro? Trodde det var likt over hele landet jeg også.
Knerten sa for siden:
Entrecote her også. Er den noe ok egentlig? Det var så mye fett inni og utenpå den at jeg droppet hele kjøpet.
Avatar sa for siden:
Kan noe forklare? Er det billigere, eller hva?
Fruktflua sa for siden:
Ja, ganske billig. En entrecote (husker ikke hvor mange gram) er til godt og vel en person, og koster 14.90. Og sånn er det hver helg; En kyllingbryst-filet til 14.90, feks.
Nå har jeg lest på Kiwi-sidene at produktet kommer til å variere fra butikk til butikk fra nå og fremover i en periode.
Avatar sa for siden:
Ah, da har jeg sett det en gang. Den gangen var det svinefilet.
Anne C sa for siden:
Jeg digger entrecote så jeg har kjøpt meg det.
Dixie Diner sa for siden:
Entrecote er grusomt, jeg spiser heller pølse i brød enn det. :o
Her var det laksefilet, jeg kjøpte 12 stk.
Interference sa for siden:
Nash entrecote er genialt i gryter når man har litt dårlig tid. :jupp:
Isolde sa for siden:
Entrecote er jo godt! Men fjerner litt slintrer og sånt.
Her var det laks. Både laks og kyllingen hadde fin emballasje.
Dixie Diner sa for siden:
Nei entrecote er ekkelt og slintrete. Jeg takler jo ikke fett på kjøtt så da er det kanskje ikke så rart jeg ikke liker det. Har spist det på flere restauranter og hjemme, det er like ille hver gang. Jeg må spise rundt og får sikkert i meg 2-3 biter før jeg må kaste resten eller gi det til mannen pga. alle "senene" og fettet. Nei, takke meg til rent kjøtt uten sånt.
Interference sa for siden:
Prøv det i en gryte i stedenfor grytekjøtt. :nam:
Dixie Diner sa for siden:
Njaa, skeptisk. :knegg: Men siden det alltid, til min store frustrasjon, er det kjøttet vi finner på tilbud, så kan jeg gi det et forsøk.
Laksen var forresten helt nydelig. Hadde det i dag, DE flotte gode filetene.
Knerten sa for siden:
Idag er det pepperbiff av storfe hos min lokale Kiwi. Nydelige stykker med pent kjøtt uten slintrer. Godt det ikke er begrensninger på antall man kan kjøpe i den butikken. :nikker:
Dixie Diner sa for siden:
Pepperbiff var det sist her, så da er det sikkert noe annet denne helgen. Svin, sikkert. Må ut og se.
Huldra sa for siden:
Denne uken var det pepperbiff her også. Forrige uke var det kreolsk marinert laks. Hadde håpet på svin, den jeg kjøpte sist var bare kjempenydelig.
Honda sa for siden:
Jeg finner ikke ut hva det er her.har ikke fått nyhets mail.
Tror jeg tar sjangsen på å kjøre utover når jeg skal hente snoopy i bhg.
Mira sa for siden:
[url]www.kiwi.no/gohelg[/url]
Dixie Diner sa for siden:
Det er visst kreolsk marinert laksefilet her. Må kjøpe inn noen.
Honda sa for siden:
var det her og.
:skuffa:
kjørte over 1 mil bare for å finne ut det
:fnis:
Honda sa for siden:
Står ingen ting der hva slags produkt det er. og ikke sto det noe i avisa sånn som det bruker
Kråka sa for siden:
Var på Kiwi i 11 tiden og frysedisken var helt full. Mulig det går mer av kjøtt en fisk?
Kjøpte ikke laks i dag, ingen her spiser det.
m^2 sa for siden:
www.kiwi.no :
Ukens Go`helg produkter
Pepperbiff Finner du i KIWI-butikkene i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark.
Marinert Laksefilet Finner du i butikkene i resten av landet.
Produktet kan avvike i regionsgrensene.
Pelikan sa for siden:
Vel, jeg kjøpte inn ekstra pepperbiff forrige uke, og de er nå snart tint. Fisk vil jeg ikke ha fredag kveld. Har hatt det to dager allerede denne uken.
Mira sa for siden:
Det gjør det til meg.
Skytte sa for siden:
Pepperbiff... Hmmm... det hadde kanskje vært noe i helga. Får se om jeg får kommet innom.
leliane sa for siden:
Kreolsk krydret laks i dag. Droppet det.
Så lenger oppe at noen av butikkene opererte med frossen pepperbiff eller pepperbiff som har vært frossen forrige helg? Den hos oss var ferskpakket. Og veldig god i stroganoff-gryta jeg laget her om dagen. :)
Honda sa for siden:
samme her. men kjøpte 4 biter laks. driver å skal steike de til middag strax.
:D
Anne C sa for siden:
Jeg har kjøpt inn litt pepperbiff i dag. Måtte innom to Kiwier for å få tak i. Håper den er god. Tenkte jeg skulle teste den ut i kveld.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg kjøpte 10 laksefileter, elsker laks. Sist gang det var laks (2 uker siden, ren laksefilet) kjøpte jeg 12 stykker og er allerede tom.
Blåbær sa for siden:
Nær regionsgrenser du liksom. :mumle:
Hadde lyst på pepperbiff, men var marinert laks her i dag.
Katie sa for siden:
...
Honda sa for siden:
Ungene synnes ikke laksen var god pga marinaden.
Kaija sa for siden:
Vi så bilen din da vi kom ut fra morgenshopping før jobb, men da rakk vi ikke si hei. :)
Det ble et par pepperbiffer på oss også, og når ungene er i seng skal vi prøvesmake. Vi var fornøyde med laksen vi testet forleden også.
Mirasol sa for siden:
Ble 12 pepperbiffer på meg i dag. 3 av dem er borte nå gitt, og de var gode! :stappmett:
Capri sa for siden:
Noen som vet hva helgeproduktet i Trøndelag er i morgen?
Honda sa for siden:
Nordland er det værtfall pepperbiff. Så blir en kjøre tur på meg i morgen tilig:hyper:
sannereg sa for siden:
Ukens helgetilbud finner du her www.kiwi.no
Capri sa for siden:
Takk for tips. Tror det blir en tur på Kiwi i morgen tidlig ja. Pepperbiff er jo kjempe godt.
Trois sa for siden:
Pepperbiffen forrige uke var nydelig. I morgene er det kylling her, den hopper jeg over da jeg har fryseren full.
Pelikan sa for siden:
Entrecôte her :jippi:
Dixie Diner sa for siden:
Er det noe å juble over? Tenk på de som får pepperbiff eller mørbrad. Eller kylling. Gaaaah, jeg hater entrecote. :sur:
Capri sa for siden:
24 pk pepperbiff i fryseren nå :o
Litt flaut å stå i kø utenfor Kiwi kl.07 på morgenen, men jeg sikra meg nå i hvertfall masse flott kjøtt. Var flere som sprang inn i butikken.
Trois sa for siden:
Hos vår lokale Kiwi pleier ikke helgeproduktene å forsvinne på fredag. Sist uke handlet vi pepperbiff på lørdag.
leliane sa for siden:
Ja, hva bruker man entrecôte til anyway? Som grytekjøtt? Biff? Jeg har faktisk aldri laget noe av det...
Samme her. :)
Honda sa for siden:
her var det hengt opp lapp med max 10 per kunde.
:)
jeg kjøpte 6 stykker ,med pepperbiff.:)
sto og rota nedi disken lenge for å finne noen i ala samme størrelse(les tykkelse)
indie sa for siden:
Her var det entrecôte, men da jeg var i butikken sto det at de pga problemer med leveransen hadde både entrecôte og ytrefilet av storfe. Jeg kjøpte litt av begge deler, entrecôten kostet jo bare 82 kr kiloen, det er veldig billig (ytrefilet 99 kr).
tinkadott sa for siden:
det ble en haug pepperbiffer på oss i dag og. Nå skal jeg rydde plass til så og si alle i fryseren!
tinkadott sa for siden:
jeg har og lurt på hvor billig dette er? Sånn som pepperbiffen, de er vel 160 gram+ Hva er egentlig kilopris på sånt kjøtt?
silje sa for siden:
14,9 / 160g *1000g = 93,125 pr kilo ;)
tinkadott sa for siden:
ja, men hva koster det egentlig for pepperbiff (ikke kiwipepperbiff ) ;)
Pelikan sa for siden:
Synes entreote er deilig! Kjøpte (og spiste) pepperbiff for 2 uker siden. Men nå var det slik at det var ikke nok entrecote i butikken. Så vår butikk la ut ytrefilet. Kjøpte 8 stk. Tilbudene kommer jo igjen hver helg, så jeg har en grense for hamstring. :knegg:
Blåbær sa for siden:
Det er billig.
Nå er det noen år siden jeg jobbet i butikk, men mener å huske at da kostet pepperbiff 170 pr kg. Såg tilbud på entrecote til 170 kr kg denne uken.
Dixie Diner sa for siden:
Laksen er hvertfall ikke særlig mye billigere som fredagsprodukt enn vanlig, vel? 4 laksefileter = 60,- kroner, det er vel stort sett vanlig pris for frossenlaks?
Tammen sa for siden:
Men denne laksen var helt utmerket som sushi. :nam:
Den smakte faktisk bedre enn salma, selv etter en runde i fryseren. Fantastiske kiwilaksen. :hjerter:
Når har de tenkt å få inn den herligheten igjen!!??!
Dixie Diner sa for siden:
Ja, laksefiletene er helt fantastiske, de er det. Jeg har både marinerte (kreolsk) og naturelle i fryseren, de kreolske var helt nydelige.
Hyacinth sa for siden:
Jeg har også kreolske i frysen. Hva gjorde du med dem, Iset?
Dixie Diner sa for siden:
Jeg stekte dem i ovnen. Først på 180 grader i vel en halvtime, tror jeg, og så skrudde jeg på grillen og lot dem stå i 5-6 minutter så de ble skikkelig crispy utenpå. Nydelig!
Hyacinth sa for siden:
Nam!
Har du forresten prøvd å steke laksefileter ved ved veldig lav temperatur(f.eks. 100 grader)? Det er veldig godt. Jeg leste om en kokk som anbefalte det en gang, og siden har jeg gjort det. Man må kanskje steke dem 20 minutter i stedet for 10, men de blir helt utrolig saftige.
Dixie Diner sa for siden:
Ja, jeg har gjort det før og de blir kjempesaftige, men ikke nevneverdig med saftige enn om jeg steker dem på 180 grader i en litt kortere periode, egentlig. :hmm:
Interference sa for siden:
:gaah: Jeg har glemt ut den kreolske laksen vi kjøpte forrige helg. :mumle:
Kan jeg fortsatt bruke den en dag eller to over datomerkingen? Den er marinert og vakumert.
Jeg vet jo egentlig svaret selv, men ... Faen altså, jeg gledet meg skikkelig til å smake den. :mumle:
Kaija sa for siden:
Bruk sansene og fornuften i stedet for datomerkingen. Ser den ok ut, lukter bra og kjennes bra ut skulle det vel ikke være noe galt i å prøve?
Lotta67 sa for siden:
I min Kiwi-butikk har de satt den tilbudsboksen like ved nødutgangen sammen med paller med kavringer, sånn at jeg nesten ikke får åpnet døra til yoghurten...
Har ikke sett oppi boksen ennå, bare irritert meg over plasseringen... :-)
Fibi sa for siden:
Kiwi Tau har ytrefilet av storfe denne helgen. Har åtte stykker i frysen, og mistenker at det er tomt før tolv i dag.
Honda sa for siden:
den kreolske laksen masker bæsj uansett så du har ikke gått glipp av noe om du kaster den
Dixie Diner sa for siden:
Hæ? Jeg synes den kreolske smaker helt fantastisk godt. Smakte faktisk ikke så veldig mye, egentlig, bare litt ekstra "spicy" i forhold til den naturelle.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg hadde brukt den uten å tenke, engang.
Honda sa for siden:
Våre smakte masse. Hele fisken smakte blæ. ikke for at den var øddelagt for det smaker annen slags:fnis:
Vi har brukt kreolsk krydder og marinade før og det smakte godt med denne var ikke noe god:mad:
Blåbær sa for siden:
Helt enig.
Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mer.
Ovnsbakte den og serverte med båtpoteter, sukkererter dmpeti eplejuice og litt rømmedressing.
I dagskal vi ha ytrefilet.
Fikk uket fatt i 8 av de 10 siste pakkene. Bare flaks egentlig. Løpte rett bort til boksen med tilbud istedenfor å handle med meg ting på veien. Kom noen som var litt snurt etter meg. :knegg:
Interference sa for siden:
Jeg er skeptisk til fisk, svin og kylling som er gått på dato. :skeptisk:
Dixie Diner sa for siden:
Ikke jeg, så lenge det bare er 1-2 dager over og det lukter og ser fint ut. Kjøttet har ikke innebygget dato, det er en slags veiledning som fint kan overskride et par dager som regel. Det er jo ikke sånn at kjøttet plutselig tenker "oj, det er 5 timer siden datoen min gikk ut, på tide å bli bedervet". :knegg:
Fibi sa for siden:
Fisk er også veldig greit å sjekke, siden det lukter annerledes med en gang noe begynner å skje. Jeg hadde ikke nølt med å spise den om den fremdeles luktet friskt.
Interference sa for siden:
Altså, du vet hva jeg jobber med, så jeg antar at du vet at jeg vet dette. :knegg:
Og normalt sett så stoler jeg mer på nesen og erfaringen min enn på datostempling.
Ubehandlet fisk, helt klart.
Marinert, skeptisk. Marinade kan skjule mye rart.
Dixie Diner sa for siden:
Ja jeg vet det, det var derfor jeg ble litt overrasket over at du var så skeptisk. :knegg:
Interference sa for siden:
Det er jo akkurat derfor jeg er skeptisk.
Dixie Diner sa for siden:
Åja sånn ja, jeg skjønner det jo på en måte, men samtidig blir jeg litt oppgitt når folk kaster fullt brukbar mat i mengder fordi datostemplingen har gått over med 1 dag, selv om maten er helt fin uansett. Folk må slutte med det der (nå snakker jeg helt generelt altså).
Plutti sa for siden:
Laksefiletene til Kiwi (Go`helg) er 200 g, det er 300 g mer for 4 stk, enn i en vanlig Finduspakke ;)
Fibi sa for siden:
Jeg og R (kollega) snakket om det på jobb i går, da vi drev og kastet masse mat som var en dag over datoen. Kilovis med pølser, kylling, og kjøtt i alle varianter. En del tørrmat og grønnsaksblandinger også. Rett i søppelet. Det irriterer meg grenseløst at det er søppeldunkene som får maten, i stedet for at den f.eks doneres til Varmestuens venner, et krisesenter e.l. Jeg tror ikke uteliggerne i byen bryr seg nevneverdig om maten gikk ut på dato i går, bare de får varm middag, liksom.
Dixie Diner sa for siden:
Fikk du ikke ta det med hjem heller, Fibi? Reglene er vel sånn nå, det er helt forkastelig.
Dixie Diner sa for siden:
Åh da stiller det seg jo litt annerledes ja. :)
Fibi sa for siden:
Vi får ikke ta med oss noe, nei. Det SKAL i bosset. :dåne:
Honda sa for siden:
nei de var bare 160 g
Interference sa for siden:
Åh det er så frustrerende med de nye reglene som har kommet ja!
Honda: Så rart, de vi kjøpte er 200 gram. :jupp:
Fibi sa for siden:
Men du må da skjønne at det er MYE bedre å kaste maten, enn å gi den til noen som virkelig trenger den, Inter. :himle:
Interference sa for siden:
Jo takk du, det er jo heeeelt klart! :nemlig:
Synd at noen ødelegger slik at det er nødt til å komme slike regler!
Plutti sa for siden:
Hmmmm, var så sikker i min sak. Skal sjekke i b.hg i morgen. Vi har lager i fryseboksen :)
Plutti sa for siden:
Jeg tror og mener at Kiwi ved meg, gir maten til Varmestuens venner e.l En venninne av meg jobbet der, og etter press fra henne, så fikk de ordnet det slik. Det må jeg undersøke :nikker:
tinkadott sa for siden:
kyllingfilet her i helga, stpd det på annonnse i lokalavisa.
Dixie Diner sa for siden:
Oooh kylling. Håper det er det her også. Eller forresten, svin håper jeg. Eller nei, mørbrad! sjekker
Honda sa for siden:
:nemlig:
Dixie Diner sa for siden:
I dag var det svin ytrefilet her, og jeg kjøpte 12 pakker. :hyper:
Anne C sa for siden:
Kjedelig kylling her hos oss. Det har vi nok av i fryseren.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.