Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juste eller andre GH-spillere

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har fått meg World Tour og lurer på noen ting. Her er det noen noter som er "gjennomsiktige" og tynnere enn de andre, hva betyr de? Jeg har vært på tutorial, men det går litt for fort for mitt trege hode, og så er det på engelsk. Jeg kan engelsk, selvsagt, men det blir litt for avansert her altså.
Jeg lurer også på hva de lilla "gummistrikkene" mellom noen av notene er for noe.

Kan jeg få en kjapp innføring? Helst litt lettfattelig. :trygle:


#2

Ru sa for siden:

Nå forvirret du meg veldig. :gruble:

Altså, det er noen noter som har litt mer sånn opphøyet topp, der holder det å holde inne riktig farge, du må ikke strumme.

De lilla gummistrikkene skjønner jeg ingenting av, men jeg har bare Legends of Rock.


#3

Juste sa for siden:

Det er noter hvor du ikke trenger og ha anslag, du kan bare bruke fingerne på venstrehånden. "Gummistrikkene" er noter hvor du kan bruke det slide-brettet nederst på halsen til Guitar Hero: World Tour gitaren. Du kan altså bruke en finger og "gli" gjennom hele soloen.

Personlig synes jeg ikke det funker, det er vanskelig og få til.


#4

Ru sa for siden:

Slide-tingen har jeg heller aldri fått helt til. (Har spilt det hos venner, ja. )


#5

Dixie Diner sa for siden:

Dette er helt nye funksjoner som ikke er på Legends of rock. :)

Ah, jeg har sikkert ikke den gitaren så da skal jeg bare glemme de lilla? Men disse andre notene, de funker på samme måte som de som lyser på toppen, der man ikke trenger å strumme? Hva er vitsen med at de ser annerledes ut enn de lysende når det ikke er forskjell på dem?


#6

Juste sa for siden:

Rett og slett at du kan bruke slide-brettet.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Åja det som er på den andre gitaren? Ah, da vet jeg det. Da bruker JEG altså bare de gjennomsiktige notene på samme måte som de lysende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.