Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Om man sletter noen som venn på FB ...

#1

Pelen sa for siden:

Om man sletter noen som venn på Facebook, får vedkommende en melding om det da?


#2

Palmen sa for siden:

Nope


#3

Tinka sa for siden:

Får ikke melding om det og det eneste den personen kan se det på er at en person har blitt borte fra vennelisten.


#4

Pelen sa for siden:

Takk, da skal jeg gjøre det på en gang.


#5

DollyDuck sa for siden:

Niks. En jeg hadde på vennelisten min (en jeg delte rom med på barneklinikken i en uke) slettet meg. Jeg fikk ikke melding, men fant det ut fordi jeg ikke fant henne på listen min lenger.


#6

maggypop sa for siden:

Men det kan vel hende denne 'vennen' reagerer hvis du plutselig dukker opp blant Venner du kanskje kjenner? Hvis dere har felles bekjente, da.
Jeg har noen jeg ikke føler behov for å ha på vennelisten, men så lenge vi har mer enn 2 venner felles, ser jeg for meg at vedkommende vil stusse hvis jeg dukker opp under Venner du kanskje kjenner, sporenstreks gå igjennom vennelisten med lupe og oppdage at jeg har avvennet meg. :flau:

Selv om du lider av paranoia, betyr ikke det at ingen er etter deg.


#7

safran sa for siden:

De får ingen beskjed, nei. Om du samtidig vil gjøre deg usynlig, så gå inn på personlige instillinger og blokker vedkommende.


#8

~TM~ sa for siden:

Det var lurt! Takk for tipset!


#9

Dixie Diner sa for siden:

Speaking of the devil, går det an å gjøre seg usynlig på chatten? Jeg har (i tillegg til andre jeg ikke orker å snakke med) noen italienere som kommer opp titt og ofte og vil prate med meg, selv om jeg har gitt beskjed om at jeg ikke snakker godt nok italiensk. Dustefolk!


#10

Fluke sa for siden:

Du kan iallfall koble fra. :) Klikk på den grønne prikken nedi hjørnet og velg "koble fra", eller noe sånt.


#11

Molo sa for siden:

Men det idiotiske med det er jo at man da heller ikke får se hvem som er pålogget. Skulle vært slik som på MSN, at man kunne satt seg "opptatt" o.l. Jeg vet det er bare å ignorere om man ikke orker å snakke med noen men jeg er så dårlig på ignorering. Og ja, jeg vet at om jeg ikke orker å snakke med noen så kan jeg bare slå det av, men jeg er jo så ubesluttsom også, så det kan jo hende jeg vil snakke med noen om "den rette" skulle dukke opp. :blabla:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.