Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lalandia Billund eller Rødby?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Vi skal reise til Lalandia med krystallklart-familien i sommer, og hadde i utgangspunktet tenkt å reise til det vanlige "gamle" Lalandia-senteret i Rødby, men nå har de jo åpnet et i Billund også. Plusset er at det blir nærmere, skal vi til Rødby må vi jo kjøre gjennom hele Danmark først.
Minuset er at jeg hadde sett veldig frem til å gå i Bonbon-land, det ser helt fantastisk ut! Elsker tivoli. Legoland er jo i Billund, men Bonbonland ser mye kjekkere ut, mye mer karuseller og sånt, er det ikke?

Hva vil dere anbefale? Nå åpner de vel ikke i Billund før i april, så det er jo ingen som har rukket å være der enda, så det er vel litt forgjeves å spørre, egentlig.


#2

Kneazle sa for siden:

:humre:
Jeg har ikke vært i Rødby heller, men jeg kan jo svare hva jeg ville valgt: :D
Billund, uten tvil. Et splitter nytt Lalandia må vel bli bra, og jeg synes Legoland høres mye mer spennende ut enn Bonbon-land. :nemlig:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Har du sett Bonbon-land sin hjemmeside? Det ser MYE mer spennende ut enn Legoland, jeg lover deg. Hvis du liker tivoli, vel og merke. Jeg hadde aldri vært borti det før noen venner skrøt av det, og da jeg så på hjemmesiden fikk jeg sjokk over hvor rått det så ut. Som et SVÆRT Tusenfryd. :hyper:
Hvordan er Legoland, er det mange karuseller der? Det er nemlig TIVOLI vi er mest ute etter.

Og når det gjelder splitter nytt Lalandia, så høres det knall ut, men jeg tenker også som så at folk som har vært på det gamle Lalandia-senteret skryter så vanvittig at det VET vi er bra. Det nye kan jo ha startproblemer, være mye dyrere osv.


#4

krystallklart sa for siden:

Nå har jeg aldri vært i Tusenfryd, men har vanskelig for å forestille meg at det er mindre enn Bonbonland. Bonbonland var fantastisk da vi var der for noen år siden, men det var ikke stort.

Mannen har vært begge steder, han sider at Tusenfryd er størst. Men nå kan de jo ha bygget ut Bonbon etter vi var der sist da.


#5

Kneazle sa for siden:

Jeg har sett hjemmesida til BonBon. Og det er klart, hvis det er tivoli dere er ute etter, så er det kanskje mest aktuelt. Men jeg digger Lego! :D Vi var forresten i Djurs Sommerland i fjor sommer. Utrolig bra, og bare et par timer kjøring fra Billund. :)


#6

Stompa sa for siden:

Vi har vært i Legoland og Bonbon-land, og jeg likte definitivt Bonbon-land best. Ungene også; de snakker ofte om det enda de bare var 3,5 da vi var der mot 5,5 da vi var i Legoland.

Ja, og Tusenfryd var ingenting mot Bonbon-land.


#7

Sitron sa for siden:

Gjennom HELE Danmark er jo faktisk ikke langt. ;)


#8

krystallklart sa for siden:

Ja, Djurs var og svært gøy. :nikker:


#9

polarjenta sa for siden:

Vi var i Rødby først en liten uke og deretter kjørte vi til billund og legoland, så det går jo helt fint å få med seg begge deler da :) Vi kom oss aldri til det bonbonlandet, men husker at det var oppe til vurdering. Når vi var der var jeg singel og barnløs så for meg var det ikke noe must, men hadde jeg skulle dratt med egne barn hadde jeg sikkert prioritert det.


#10

Anne C sa for siden:

Vi var på Bonbon land i fjor og det var kjempesuksess. Det er jo ikke det fineste stedet i Danmark, men det var ikke så sinnsykt mye folk så gutta fikk prøve alt de ville uten å stå i kø i evigheter. Legoland skal jeg derimot ALDRI dra til i juli igjen, det var det så mye folk at det var sykt. Køene var på timer, og gutta fikk gjort to ting. Da hadde vi stått i kø i nesten en time og det var det faktisk ikke verdt. Heldigvis var lillebror så liten at han ikke brydde seg så mye og storebror var mest opptatt av miniland. Ellers hadde det vært en gedigen skuffelse for de begge. Vi var veldig glade for at vi hadde "gjort" Bonbonland FØR vi dro til Legoland.


#11

Elisabet sa for siden:

Så vi kan se frem til å dra til Legoland i juli i år da ser jeg. :knegg: Men vi skal være der en stund og kjøper sesongpass og komme og gå litt etter som det passer, og satser på å hive oss rundt på dager det er dårlig vær også. Også kan en jo kjøpe plass på forhånd til i alle fall 7 av attraksjonene, sånn at en slipper de lange køene siden en får et tidspunkt en skal ta den. Så jeg vil nok passe på å booke oss inn på det når de legges ut 30 dager før. Så satser vi på å få besøkt den nye store Acuadomen (badelandet) til Lalandia. :D


#12

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg har venner som har vært i Legoland i høysesongen og sier ALDRI MER. :knegg:

Vi har nok i grunnen landet på Rødby. Jeg SKAL til Bonbonland, og krystallklart har vært i Rødby og kan anbefale det på det sterkeste, så jeg tror nok vi går for det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.