Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som har vært i Lalandia, hvordan bestilte dere?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Nå er det siste Lalandia-masetråd fra meg, jeg lover.

Jeg og krystallklart skal reise med barn og mannfolk i juni eller månedsskiftet juni/juli, og har sittet og sett på priser. Bare ferjen kommer på ca. 4000,- kroner. :dåne:

Vi lurer på sånne pakkepriser, men finner ikke så mye info på nettet. Dere som har vært der, bestilte dere pakkereise noe sted? Vi burde kanskje gått innom et reisebyrå.

samler tips


#2

HSJ73 sa for siden:

Det er ikke et alternativ å reise med en av Color Line sine Super Speed-båter, da? De går fra Kristiansand og Larvik. Vi har bestilt plass på den fra Larvik midt i fellesferien, og det kom på rundt tusenlappen t/r for oss fem, inkludert bil.


#3

Elisabet sa for siden:

Lalandia har jo sånne pakkepriser på overnatt 3 netter og betal for 2, og litt forskjellig sånt. Hvis dere skal ta båt til Danmark så sjekk ut litt tidspunktene dere tar båten. Det er veldig mye billigere å ta den på en torsdag ettermiddag isteden for fredag ettermiddag eller helg f.eks. Vet ikke hvor i landet dere reiser fra, men synes båtturen hørtes dyr ut, for vi har fått båttur til Danmark tur/retur med campingvogna og 5 personer til kr 2200,- totalt midt i juli. Da reiser vi hjem på en torsdag ettermidddag istedenfor fredag. Hadde vi reist hjem på fredagen så hadde samme turen kommet på kr 6000,-. Uten vogna på slep hadde vi jo enda betalt 1000 kroner mindre. Colorline har også spesialtilbud til de som er Colorclub medlem. Det medlemskapet koster vel kr 150 i året eller noe sånt, og det er kjapt spart inn hvis en skal dra en tur. www.colorline.no/


#4

Anne C sa for siden:

Vi var allerede i Danmark i et sommerhus rett ved Lalandia, så vi bestilte direkte der.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Tusen takk for svar, jeg skal sjekke opp alt dette. :hyper: Synes det er helt horribelt å betale 4000,- kroner for å sitte på en båt i noen timer, jeg svømmer heller over da.

Vi skal leie hytte i Lalandia fra fredag - fredag eller lørdag - lørdag, tenkte vi, og vi reiser fra Kristiansand.

Forresten, jeg er medlem i Colorline sin klubb, men er ikke den lagt ned? Mener å ha fått et brev om det?


#6

Sitron sa for siden:

Jeg tok toget. ;)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Vi kjører siden vi skal kjøre herfra midt på natten og har med oss masse bagasje og små barn, dessuten skal vi kjøre i en time til Bonbonland når vi er der, og vil ha mulighet til å ta med oss kjøtt og lignende hjem igjen. Orker ikke noe tog, tror krystallklart har togangst også. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.