Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Universalfjernkontroll

#1

jolie sa for siden:

Etter å ha gått i gulvet for hvem vet hvilken gang, tok fjernkontrollen til DVD-spilleren kvelden. Så nå får vi ikke til å velge språk, spole over reklamen eller hoppe i filmen. Festlig.

Ny DVD-spiller har ikke råd til for øyeblikket, og merket på den vi har (Eltax) er nok så sørgelig ukjent at det er til å grine av. Det er en harddiskopptaker med DVD-spiller forresten.

Kan vi skaffe oss en billig universalkontroll, eller er det bortkasta? Får vi koda den uten den opprinnelige fjernkontrollen liksom?


#2

Beathe sa for siden:

Kjøp en universal fjernkontroll på Clas Ohlson - skal virke til de fleste merker. Jeg bruker en sånn fjernkontroll til en av tvene, og den virker utmerket.


#3

Turban Smukk sa for siden:

Jeg har også en universalkontroll til min eldgamle TV. Det som er dumt med den, er at den ikke funker til å stille inn nye TV-kanaler med, så da de la om TV-opplegget her satt jeg plutselig bare igjen med noen få kanaler helt vilt plassert. Jeg kjøpte den billigste på Clas Ohlsson, det er mulig at det lønner seg å gå litt opp i pris?


#4

Juste sa for siden:

Logitech Harmony-serien er suverene universalfjernkontrollere.Harmony 555 for du for en 500-lapp og den vil dekke alle behov. Logitech har en enorm database over produkter som dekkes, hvis du går til hjemmesiden til Logitech kan du sjekke om din spiller er i basen.


#5

jolie sa for siden:

Takk for tips! Jeg skal bringe dem videre til han som til syvende og sist kommer til å stå for innkjøpet ;)


#6

Vind sa for siden:

Denne har vi også, og vi er fornøyde med den.:nikker:


#7

Kneazle sa for siden:

-Vi har en Logotech et-eller-annet (one?), og den fungerte finfint helt til mannen min fikk den geniale idéen å bytte ut dvd-spilleren vår med en PS3. Noen som har fått fjernkontrollen til å funke på PS også? :blafre:


#8

Juste sa for siden:

PS3 styres vel via Bluetooth og ikke infrarødt så vidt jeg vet. Det er det vel ingen universalfjernkontroller som takler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.