Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bo i Drøbak?

#1

kiddo sa for siden:

Vi har kikket en del på både hus og tomter de siste årene, både i Son og Drøbak. Nå har det dukket opp et fint hus i Drøbak, og jeg lurer på om det er folk her inne som kan gi meg plusser og minuser ved å flytte dit. Vi bor syd i Oslo i dag.


#2

Mauser sa for siden:

Hvor vil dere jobbe?


#3

Anne C sa for siden:

Personlig synes jeg det er litt lite og litt langt fra alt mulig. Jeg bodde og jobbet der ett år og det var igrunn ikke noe for meg. Men det er jo utrolig flott der om sommeren.


#4

kiddo sa for siden:

Mannen jobber stort sett hjemmefra, men er innimellom på Helsfyr. Jeg er frilanser og har ikke noe fast sted for tiden. (Og dermed kommer også lysten på å finne noe nytt ;)


#5

Lykken sa for siden:

Jeg bor i Follo, men ikke i Drøbak, men hadde det ikke vært for familie og litt diverse så hadde Drøbak absolutt vært et sted jeg ville bo.
Flott om sommeren med kort vei til badesteder og båtliv, yrende folkeliv med bryggerestauranter, med utekonserter i badeparken og masse kunstutstillinger, gallerier etc. Golfbane med skiløyper om vinteren og et sjarmerende sentrum. Veldig engasjerte folk som bor der, mange foreninger og aktiviteter. Ca 10-15 min til Ski og Kolbotn, 30 min med bil til Oslo sentrum, tror det er ca 45 min med ekspressbuss. Minus er at det ikke går tog.


#6

GinaK sa for siden:

Drøbak er et flott sted. Supert om sommeren også. Klart jeg ville blitt helstresset om jeg hadde jobbet i Oslo og skulle rekke hjem med buss for henting av barn i barnehagen men man blir vel vant til det.


#7

kiddo sa for siden:

Det høres bra ut, Lykken :) Vi har vært der en del på sommeren, og det er jo bare koselig. Skulle gjerne hatt togforbindelse...


#8

Lykken sa for siden:

Ja, men hvis dere ikke er veldig avhengig av å jobbe i Oslo, så er det ikke så viktig. Og, det er jobber i området også, jeg sluttet å jobbe i sentrum og skaffet meg jobb her ute, så slipper jeg mas med kollektiv transport hver dag. :utålmodig og dårlig samvittighet:


#9

Bluen sa for siden:

:abonnerer:

Mannen vil til Drøbak, jeg vil ikke, men jeg kan jo alltids følge med på argumentene. Vi vil/må høyst sannsynlig jobbe i Oslo.


#10

Nooria sa for siden:

Drøbak er en utrolig skjønn liten by, spesielt om sommeren. Ettersom det er så nært Oslo, vil man jo ikke oppleve at det blir for lite... ja om man ikke er veldig urban selvsagt.


#11

Ru sa for siden:

Drøbak er en skjønn liten by (by, og by ...), men det er også alt. Jeg synes hele Drøbak er gørrkjedelig og det tar til tider akkurat litt for lang tid å dra til Oslo. Det går riktignok ekspressbusser som bare tar en halvtime, men likevel ...

Jeg synes ikke man får så veldig mye igjen for pengene, det er dyrt å bo i Drøbak. :nemlig:

:Har svigerser i Drøbak:


#12

Anne C sa for siden:

Jeg er helt enig med deg. Det ser så idyllisk ut, men etter å ha bodd der ett år alene, uten lappen så var det nok. Og jeg har ikke lyst til å flytte dit med familien min heller. Det er akkurat litt for langt til litt mer urbane strøk som jeg har forstått etterhvert at jeg er avhengig av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.