Jeg tenkte jeg skulle prøve å lage Dajmiskake, og har nå laget nøttebunn med mandler.
Bunnen er nå nesten helt avkjølt, og jeg tok den ut av forma for å fjerne bakepapiret fra kakeforma. Når jeg skulle dra av papiret oppdaget jeg at den er veldig klissete under. Betyr det at den er for dårlig stekt, eller skal det være sånn?Den ser dårlig stekt ut under for å si det sånn...
Bunnen laget jeg ved å vispe eggehviter og sukker, så røre inn hakkede mandler. Bunnen ble stekt i 45 minutter på 170 grader på nederste rille.
Nja, den skal ikke være sånn skikkelig seigklissete iallefall. Ville tippa at den er litt lite stekt. Men det har nok ikke så voldsomt mye å si siden den skal fryses.
Jeg ville bare ha laget den ferdig og fryst. :jupp:
Nei, det høres ikke ut som noe problem. Litt seig gjør ingenting, det kan også bare være at den er litt klam akkurat nå. Det er samme temp/steketid jeg bruker, og jeg synes fuktigheten oftest tørker opp av seg selv når den størkner/stivner.