Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rørsukker i bakverk

#1

Hondacrv sa for siden:

Frøkna tåler ikke vanlig sukker, og jeg skal bake påskematen med rørsukker. JEg har ofte en følelse av at maten bli "tung" når man bruker slikt sukker, så jeg lurer litt på hva som er smart å gjøre. Bør jeg reduserer sukkermengden?
Og har noen gode oppskrifter, f eks på boller?


#2

Stikka sa for siden:

Jeg bruker kun gyldent rørsukker i alt jeg baker. Hva er forskjellen på vanlig sukker og rørsukker da?


#3

Hondacrv sa for siden:

JEg vet ikke halt, men vi har fått besklkjed om å bruke rørsukker til Frøkna en tid framover. Derfor jeg er på jakt etter litt tips.


#4

Stikka sa for siden:

Vanlig sukker, farin, er jo rørsukker. Rørsukker er jo det som er mest vanlig i oppskriften og det de mener om ikke noe annet er presisert.


#5

Hondacrv sa for siden:

Altså brunt, uraffinert sukker er det jeg mener. Herlighet så dårlig jeg har forklart her...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.