Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Påsken i år, Gran Canaria eller Tenerife?

#1

Anne C sa for siden:

Det er mulig det blir en tur på oss, men hva er best i forhold til vær? Jeg vet at Gran Canaria er mest værsikkert, men hvordan er være på Tenerife om tre uker? Sånn normalt altså. Jeg har forøvrig vært begge steder, men mange fler ganger på GC.


#2

Che sa for siden:

Finner du flybilletter nå? Vi skal til Tenerife. Har ikke peiling på været, men håper på finvær iallefall.


#3

Anne C sa for siden:

Ja fra Gøteborg. Til begge steder. Men er så usikker på hva vi skal velge. Vi var på Gran Canaria i påsken i fjor og hadde knallvær, og da startet påsken 14. mars eller noe sånt.


#4

mkj sa for siden:

Tror det er ganske likt. Området Arguineguin - Puerto Mogan på GC er veldig værsikkert - tror det er slike variasjoner på Tenerife også, men jeg ikke hva som er hva.

(Jeg skal feire påska i Arguineguin)

Forøvrig er det fortsatt ganske kaldt om kveldene og det har det vært i hele vinter. Nå skulle det ha slått litt om, men det har ikke gjort det enda. Men relativt fint vær om dagen altså.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg har vært på GC i november, desember, april, mars og juli, så jeg er igrunn ikke redd for at været ikke skal være bra der. På Tenerife har jeg vært i jula og var igrunn heldig med være der begge gangene.

Hvis det blir Tenerife blir det Los Christianos, blir det GC blir det Amadores.


#6

mkj sa for siden:

Jeg vet ingenting om Tenerife, vært der en gang da jeg var 12, så jeg tør ikke komme med noen andre tips enn at jeg tror GC er relativt safe.

Jeg har også planer om et par dager på Amadores-stranda :)


#7

Anne C sa for siden:

Ikke dra dit på påskeaften! Vi var som nevnt i fjor og dro hjem på påskeaften. Flyet gikk ganske sent så vi var på Amadoresstranda til vi skulle dra, vi bodde rett ved. Jeg tro ALLE på Gran Canaria var der. Det var helt sinnsykt. De var over alt!


#8

trøtt sa for siden:

Det var egentlig det jeg kunne bidra med. :knegg: Vi var der i påska i fjor og det var fint vær hele tiden.


#9

Cilius sa for siden:

Sørsiden på Gran Canaria og sørsiden på Tenerife er ganske likt værmessig :jupp:


#10

mkj sa for siden:

Været på GC slo om i går, i dag var det 30 grader, skikkelig sommervær. (sikkert omslag på Tenerife også)

Har familie som bor der nede.


#11

Sansa sa for siden:

Vi var på Tenerife i påsken i fjor. Det var pent vær stort sett, men ikke spesielt varmt. En dag på stranda (av 7), men det var noen varme og fine timer hver dag. Som en norsk sommer, vil jeg si.


#12

Anne C sa for siden:

Det blir Tenerife. Påsken er jo tre uker senere i år enn i fjor så vi satser på at det blir bra. Bedre enn her hjemme blir det uansett.


#13

Sansa sa for siden:

Tenerife er veldig vognvennlig, hvis dere ennå har noen som sitter i vogn. Lett å komme fram overalt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.