Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor bør vi reise til Syden?

#1

Pelikan sa for siden:

Vi ønsker å reise to uker til Syden i sommer. Med "Syden" så mener jeg alle steder utenom Mallorca (vært der 2 ganger allerede), eller hvor flyturen går over 6 timer.

Vi har en jente på 4 år, og er ellers to voksne. Hvor og evt hvilket hotell kan du anbefale. Vi ønsker å bo i nærheten av stranden.

Så fortell, fortell! Jeg vil gjerne ha tips fra dere som har vært på reise. Blir glad for alle svar. :jupp:



#3

Pelikan sa for siden:

@takk Emma. Dette skal sjekkes ut.

Flere tips?


#4

Lykken sa for siden:

www.apollo.no/Travelling+with+apollo/Catalogue/Kypros/Ayia+Napax+Fig+Tree+Bay+x+Larnaca/Fig+Tree+Bay/Apartments/MyroxAndrou.htm?Search=True&

Vi bodde der i fjor, og det er veldig barnevennlig med kort vei ned til stranda og til bassengområdet. Vi sørget for leiligheter, som er romslige, på bakkeplan utenfor gressplenen. To lekeplasser. Liten butikk, bassengrestaurant, kort vei til lite sentrum, fant en god indisk og italiensk restauranter. Kort vei til selve Fig tree bay.



#6

Blomst sa for siden:

Vi var her i fjor, da var barna litt over 3,5 år, var helt fantastisk.
Litt trange fortauskanter i byen der, men det var biler de kunne kjøre, god mat, vi fikk som regel alltid plass ved bassenget, og da kunne vi ligge i solstolen å se i barnebassenget til den ene siden og lekeplassen til den andre siden.

www.apollo.no/Travelling+with+apollo/Catalogue/Hellas/Kreta/Platanias/Platanias/Hotel/Geraniotis.htm?Search=True&CountryTrackerId=6145&Season=Summer&DestinationTrackerId=28873


#7

Pelikan sa for siden:

Var det noen underholdning for barn der?


#8

Pelikan sa for siden:

Har sjekket ut disse to. Men det var ingen avreise fra byen mellom de 7 fjell,desverre. Men takk for svar.
@Inagh Håper turen blir super duper! jeg unnder dere virkelig den turen :jupp:




#11

kisha sa for siden:

Vi reiste med ving eller startour. Jeg husker ikke helt.


#12

Obelix sa for siden:

Vi var i Tunisia i fjor sommer og kan helt klart anbefale det.
Litt mer "eksotisk" enn syden, nydelig strender, billig, god mat. Masete folk, men det lærer man seg til å overse etterhvert.
Kun 3,5 timers flytur.

Kan desverre ikke anbefale hotellet vi bodde på.


#13

Isolde sa for siden:

Rhodos som Emma sier. Jeg gjør alt for å få meg en tur ned der i løpet av få år.


#14

løve70 sa for siden:

Jeg liker veldig godt Kypros :) Har vært på to ulike Blue Village resorter der, Blue Village Callisto i Aya Napa og Blue Village Althea Beach. Begge kan anbefales. Jeg liker meg også godt på Kreta :)


#15

Pelikan sa for siden:

Takk for tips jenter. Nå er tur til Rhodos bestilt :jippi: Vi skal bo på Athena m/havutsikt. Bestilte all inclusive første uken.


#16

Kneazle sa for siden:

Vi kan visst snart arrangere FP-treff på Rhodos. :humre: God tur, perper!


#17

Pelikan sa for siden:

Vi er der i juli/august. Så nå gjelder det å finne ut når andre skal. Sitron skal jo også nedover.
Så dere får følge opp med å skrive når dere er der jenter? :jupp:


#18

PappaPapp sa for siden:

Mitt beste tips er å stikket innom og hente reisekatalogene til de tre store reisebyråene, Apollo, Ving og Star Tour og først få tips fra folkene bak skrankensett på hvilke steder og hotell som passer. Så finner du et par steder og hoteller du synes er interessante og gjør et reasearch på internett og kikke på bilder. Bilder sier mer enn tusen ord. :)

Ellers synes jeg det er viktig at hotellene er skikkelig barnevennlige. Barna har de mye morsommere med basseng og underholdning. Kjenner ikke så mye til ving og apollo, men f.eks Bamseklubben til Startour anbefales! Supert underholdende for ungene og mor og far kan få 3 timer med romantikk på stranden. :) Startour har også egen barnevennlige hotellkjede som heter Blue Village. Se etter det i katalogen. :)


#19

Ine sa for siden:

Rhodos er bra ja.

Styr unna Rethymnon kreta ihvertfall, både med og uten barn :nemlig:


#20

løve70 sa for siden:

Hvorfor det? Vi likte oss kjempegodt der og jeg kunne gjerne reist tilbake dit. Det eneste minuset var kanskje at stranden ikke var så fin. Ellers var jo byen kjempekoselig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.