Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kollektivtilbudet

#1

Wit sa for siden:

Politikerne vil stadig ha flere til å benytte kollektiv transport istedet for bil. Jeg bor i et såkalt "urbant utkantstrøk" der mange må reise inn til Oslo for å jobbe. MEN, og det er faktisk et stort men. Det er dyrere for meg pr måned å bruke kollektivt enn det er for meg og min mann å kjøre sammen. Hvorfor er det sånn? Hvor er miljøbesparelsen i det? Jeg bruker buss hver dag riktignok, men bruker en buss som er overfull hver dag jeg skal på jobb. Flere mennesker må stå innover på motorveien i 100 km/t. Er dette veldig sikkert? Er det dette vi betaler over 1400 kr pr mnd for???? Jeg bare spør... Hvor er satsningen på kollektivtransporten?


#2

Frøydis sa for siden:

Her er det ikke busstilbud, så jeg må ha bil. Den eneste bussen som går, er for elever på videregående, og det blir feil vei ift hvor jeg jobber. Vi må ha også hver vår bil siden vi jobber på ulike steder i kommunen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.