Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kikker du i skapene når du er på visning?

#1

Marit K sa for siden:

Jepp, det lurer jeg på.

Saken er at vi skal ha visning på søndag, og jeg må få stuet bort rotet noe sted, men dersom folk har for vane å kikke i skapene så kan jeg jo ikke stappe de fulle med tant og fjas heller. :humre:

Kikker man i skapene, når man er på visning?
Er det noen skap man kanskje bør gi folk innsyn i, mens man kan fylle opp andre?


#2

Joika sa for siden:

Eh nei. Man kjøper tross alt ikke innholdet... Eller skapene? Jeg ville kanskje ryddet kjøkkenskapet og baderomsskapene, men ikke noe mer.


#3

kokosbolle sa for siden:

Kjøkkenskap, baderomsskap og fast skapinnredning kunne jeg ha kikket i for å se på løsningene, men ikke løse kommoder og løse skap.


#4

Elise sa for siden:

Da vi hadde visning på leiligheten var det folk som kikket inni de fleste innebygde skap, ja. Om det er 3 klesskap på soverommet er det jo greit å vite om det er hyller, hengestang eller ingenting, liksom. De kikket også i skap under vask både på kjøkken og bad for å se etter vannskader, og det var ei som åpna alle kjøkkenskapene for å sjekke hengslene... Vet ikke om det var helt normalt, men det absolutt hende. Frittstående skap er det selvsagt ingen som titter i.


#5

Marit K sa for siden:

Klesskapene følger jo med boligen da. Hva med de?


#6

Katta sa for siden:

Jeg åpner stort sett alle skap som følger med boligen ja. For å se på løsninger og kjenne at det henger sammen. Og jeg er ikke alene om det. Kommoder og skap som ikke følger med boligen åpner jeg selvfølgelig ikke.


#7

Tallulah sa for siden:

Skap som følger med boligen titter jeg inn i ja. Jeg vil jo vite om de har tilfredstillende løsninger.


#8

Millen sa for siden:

Kjøkkenskap, badeskap og klesskap kikket jeg i da vi var på visninger.
Bl.a.for å så størrelsen, dypden og og plassen
Ryddet også i mine egne før vår visning.


#9

Niobe sa for siden:

Nei, jeg gjør ikke det, men vi har hatt folk her på visning som åpnet kjøkkenskap og garderober. :)


#10

Mississippi sa for siden:

Kjøkkenskap syns jeg det er greit å ta en titt i. Må jo se hvilke løsninger det er, særlig om det er spesielle skap som uttrekksskap osv …


#11

Najade sa for siden:

Jeg kikker i de skap som følger med boligen, og det er som andre har nevnt, for å se an plassen og løsningene. Eksempelvis har jeg opplevd at hjørneskapet på kjøkkenet kun inneholdt varmtvannstank, noe som er ganske kjekt å vite når man vurderer plassen. :knegg:


#12

Inagh sa for siden:

Klesskap, "kotteskap" og andre typer skap som følger boligen ville jeg nok kunnet finne på å titte i ja, for å se hvor godt/lite godt de fungerte.


#13

Marit K sa for siden:

Aj aj, da må man ta et slikkelig raid i skapene her tror jeg. Ingen bod i boligen, så gjett hvor alt oppbevares. Skapene våre er stappet fulle av alt mellom himmel og jord...


#14

Teofelia sa for siden:

Selvsagt kikker jeg inni skapene som følger med boligen, men jeg legger merke til innredningen, ikke om de har ryddet og vasket der.


#15

Tito sa for siden:

Nei, jeg bruker ikke å gjøre det. Jeg kikker inn i boder, og de er ofte stappfulle av rot og skrot. Men skap bruker jeg som regel ikke å kikke inn i. Eller, hvis jeg er seriøst interessert i et sted, og gjerne drar tilbake for en 2. visning, kan det være at jeg kikker inn i skapene for å ta en litt mer grundig sjekk av boligen.


#16

Kaija sa for siden:

De viktigste skapene å kikke i er vel ventilatorskap og skap under kjøkkenvask, evt. servantskap på bad/do. Greit å se over andre skapløsninger også, så en må nok regne med litt skapåpning.


#17

Tallulah sa for siden:

Det er fryktelig dumt å tro at hele veggen med skyvedørskap faktisk inneholder bare skap bak seg, og ikke masse pipe og vegg f.eks. ekte eksempel fra visning


#18

Røverdatter sa for siden:

De gangene vi har kjøpt rekkehus og hus så har beliggenheten, prisen, romløsningene og boligens tilstand vært avgjørende for kjøpet. Hvordan skapene ser ut på innsiden har det ikke falt meg inn å sjekke.


#19

allium sa for siden:

På samme måte er det man legger merke til ellers i huset planløsning, antall rom, standard og så videre, ikke om det er rent og ryddig. Hvor rent og ryddig de tidligere eierne hadde det, har jo ingenting å si for meg.

Men likevel vaskes, ryddes og styles det før visning, så det må jo ha noe for seg?


#20

Bergensis sa for siden:

Signerer. Det er også litt for å sjekke tilstand på skapdører og skap, finne ut kor store og djupe skapa er etc. Her me bur, såg kjøkkeninnredningen ok ut, men da me - etter å ha overtatt - opna skapdøren så fekk me bakoversveis av lukta. Men sidan me likevel skulle bygge om kjøkkenløysinga, så klaga me ikkje.


#21

Amic@ sa for siden:

Ja, jeg kikker i skap som følger boligen. Og spesielt skap under vask for å se montasje av rør og sånt. Samt tilstanden generelt i skapene.


#22

Teofelia sa for siden:

Det er klart det trekker opp helhetsinntrykket av leiligheten hvis det er rent og pent og ser ut som et hyggelig sted å bo. På samme måte ville nok stappfulle og skitne skap trekke ned helhetsinntrykket, både underbevisst og fordi det gjerne får skapene til å se mindre romslige ut enn de egentlig er.

Det jeg egentlig mente var vel heller at jeg ikke bevisst "bruker det mot" folk hvis det er litt skittent i skapene; det gir jeg blaffen i. At det kan påvirke min underbevisste holdning til boligen, kan godt hende.


#23

Mamarazzi sa for siden:

Nix, det har jeg ikke gjort... Nå har vi riktignok bare vært med og budt på 1 hus, men jeg stoler på tilstandsrapporten når det gjelder evt. fukt i skap på kjøkken/bad.

Personlig ville jeg ha følt det litt rart å kikke inn i andres skap selv om vi skulle være interessert i å kjøpe huset. Jeg ser det ikke som stor endring å skulle justere på innredningen av oppbevaringsplass, da ser jeg heller etter hvor mange skap det faktisk er, eller muligheten for evt. utvidelse...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.