Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overskriften her inne på Nyheter og media

#1

Mams sa for siden:

Legger det som eget innlegg jeg, selv om det er til moddene.
(de kan jo bare slette det)

Med tanke på at man helst skal leggge linker til aviser/VG i andre innlegg for å slippe linker til forumet inne i avisen, så hadde det kanskje vært lurt å endre overskriften her inne.

Det står jo

Det kan kanskje vært lurt å endre det til at link til aktuell artikken bør legges i innlegg nr 2?


#2

HP sa for siden:

Lenke fra avisen er normalt sett i FPs interesse. :)


#3

safran sa for siden:

Ja, men det har blitt oppfordret til å legge innlegge i andre innlegg i stedet for det første, så man ikke skal få besøk av så mange idioter.


#4

HP sa for siden:

Det avhenger jo selvsagt av hva en lenker til (en bør være kritisk både av hensyn til idioter og hva en faktisk sprer videre til andre FPere), normalt sett så er det i FPs og allmennopplysningens interesse at det lenkes tilbake fra avisen. :)


#5

Esme sa for siden:

Men hadde man kunnet ta med at de gangene trådstarter vurderer det sånn at det ikke er i trådens eller FPs interesse bør man legge det inn i innlegg nr2?

De gangene hvor det har vært litt kontroversielle tema som dødsstraff og slikt så har det kommet så mye folk som er så dårlige til å diskutere at det har ødelagt debatten synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.