Hondacrv sa for siden:
hva er din salatfavoritt?
Her er det crispi. Den er god smak på, og er sprø og deilig i konsistensen.
Isbergsalat har jeg funnet ut at er litt ekkel.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Hondacrv sa for siden:
hva er din salatfavoritt?
Her er det crispi. Den er god smak på, og er sprø og deilig i konsistensen.
Isbergsalat har jeg funnet ut at er litt ekkel.
Karamell sa for siden:
Ruccola.
Retz sa for siden:
Romanosalat.
MegaMie sa for siden:
Jeg sliter med å finne salat om dagen. Jeg er veldig glad i ruccola, men synes ofte den jeg kjøper er slimete og ekkel. Er egentlig litt lei både isberg og hjertesalat men det blir ofte til at jeg kjøper hjertesalaten.
Kneazle sa for siden:
Og balsamico. Og soltørkede tomater. Kjempegodt, alt sammen. Men det trenger ikke å være standard i alle rettene på menyen.
Kneazle sa for siden:
Salat, ja. Det går mye i Vestfoldsalat, sånne små babyspinatblader, isbergsalat, og evt ruccola.
Robyn sa for siden:
Her går det mye i Isbergsalat. Crispi spiste vi en del av en periode men nå er jeg litt lei den.
safran sa for siden:
Babyspinat. Yummi.
Blåbær sa for siden:
Liker blanding jeg. Kjøper ofte trippelsalaten. Ruccula blir litt mye aleine. Dersom det går dager mellom vi skal ha salat kjøper jeg hjertesalat fordi den holder seg bedre.
Dali sa for siden:
Vestfoldsalat er godt.
Filifjonka sa for siden:
Det Hattifnatten sa. :)
Sue sa for siden:
Trippelsalaten er fin. :jupp: Bruker nesten bare den varianten.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Syns alt er godt, stort sett, alt etter rett og humør. Men det blir mye ruccola og hjertesalat-blandinger.
Tallulah sa for siden:
Jeg er veldig glad i ruccola, og feldsalat. Sikori (endives) er også godt, og romano. Jeg syns hodesalat også er godt. Og nevnte Red Rhubarb (som ikke er rabarbra). Jeg er generelt ganske glad i salat! :knegg:
rajraj sa for siden:
Crispi, stort sett. Noe romano eller hjertesalat også.
Esme sa for siden:
En veldig lettvint og god forrett sånn til hverdags er å kjøpe hjertesalat, dele i to på langs, legge en halvpart på en tallerken og strø flaksalt og grovmalt pepper og dryppe en god del balsamico på.
Irma sa for siden:
For tiden er det issalat. Ruccola er jeg litt lei av. Jeg er også veldig glad i fersk spinat, eller babyspinat, men synes utvalget på den fronten er litt laber rundtomkring.
AprilRyan sa for siden:
Vi kjøper ofte trippelblanding for å få litt av hvert. Synd at de ofte er så stygge at de ikke er noe å kjøpe. Ellers går det mye i lollo, grønn eller rød.
Polyanna sa for siden:
Jeg trodde det var for er par år siden at det var ruccola overalt? Lenge siden jeg har sett det nå.
Jeg liker best blandinger vi forskjellige typer salat. Vil ikke ha for mye av de røde i blandingen.
tiddelibom sa for siden:
Hva er vestfoldsalat?
Hondacrv sa for siden:
Enig. Det tar liksom litt av.
Hondacrv sa for siden:
Ja, det er jeg helt enig i. Det er så bra kombinasjon, men syns ofte at jeg må kaste mye.
krystallklart sa for siden:
Kinakål. :kjedelig:
Mei sa for siden:
Jeg bruker ofte bladpersille i salater og under pålegg. Det er min absolutte favoritt, men den kommer kanskje egentlig ikke i kategorien "salat"?
Irma sa for siden:
Vi har dyrket flatbladet persille i hagen de siste par åra. Skikkelig voksevillig sak. :jupp: Smaker mye bedre enn kruspersille.
Mei sa for siden:
:dulte:
MokkMokk sa for siden:
Ruccola og hjertesalat. :)
HSJ73 sa for siden:
Crispi, lollo rosso og babyspinat. Og litt ruccola.
Ole Brumm sa for siden:
Kommer helt ann på hva jeg skal lage, eller ha i salaten.
Liker de fleste til hvert sitt bruk og etter hvilke som er mest tiltalende når jeg er i butikken. Mye dårlig salat å finne.
Interference sa for siden:
Red rhubarb er fantastisk god. :nam:
Ellers blir det ruccola eller teflon den som selges i en liten potte. Herregud hukommelsen min er på trynet altså. :sur:
Irma sa for siden:
Pjuskesalat? Eller rapid som det også kalles?
Interference sa for siden:
Rapid ja. :knegg: Takk Irma.
rajraj sa for siden:
Det har vel roet seg litt, tror jeg. :nemlig:
Sammen med pestoen. Det var en stund det var pesto på alt også; pasta pesto, smørbrødpesto, pestodressing, pesto-is, pesto-omelett, pestokaffe. :gal:
Esme sa for siden:
Jeg tror jeg gikk glipp av pestokaffe. :knegg:
(Du tuller nå? Det har ikke eksistert pestokaffe noen gang?)
rajraj sa for siden:
Joooooooo... Har du virkelig aldri smak peståkaffe? :skuffet:
Hondacrv sa for siden:
:knegg: Rajraj.
mkj sa for siden:
vi bruker isberg, hjertesalat og romano mest. Bare rucola bruker vi aldri, men av og til som en av salattypene. Kjøper også gjerne trippelsalat, men synes ofte den er trist og dvask. Ellers så spiser vi gjerne den meksikanske salaten (ferdigpakke med dressing osv) til f.eks. kalkunpanett, koteletter e.l..
Canisa sa for siden:
Vi har stort sett alltid issalat hjemme fordi ungene liker den best, og hva gjør man ikke for å få i ungene grønnfor? :knegg:
Selv liker jeg å blande forskjellige typer, og kjøper ulike typer etter hva jeg skal bruke dem til.
Bomull sa for siden:
Ruccola.
Ru sa for siden:
Favoritten er den salaten vi dyrker selv. :værsågod:
I fjor dyrket vi en salatmix-sak, og det var knall til det meste.
Jeg liker best å blande litt jeg. Isberg og ruccola f.eks. Da spiser poden det også.
Slettet bruker sa for siden:
Jeg blander som regel litt, og kjøper det som ser best ut i butikken. Jeg lager deretter salaten ut fra hvilken salattype jeg har kjøpt. Jeg kjøper forresten aldri kinakål. Jeg kan ikke huske å ha sett det i butikken på flere år?
mina sa for siden:
Om sommeren bruker jeg mye plukksalat og Ruccola fra egen hage. :kry:
Utenom hagesesongen går det mest i Isberg, Crispi, Hjertesalat og Lollo Rosso/vanlig grønn.
Nå ble jeg usikker her... Skal salatnavn skrives med stor bokstav?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.