Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smøring av paiform

#1

Mjau sa for siden:

Når jeg skal smøre en paiform med avtagbar kant, er det da nok å bare smøre på margarin? Eller bør jeg strø med mel eller noe i tillegg?
Vil helst få av kanten på denne paien.


#2

Beathe sa for siden:

Jeg bruker å strø med semulegryn i tillegg.


#3

Che sa for siden:

Semulegryn tenkte jeg også å foreslå. Forøvrig vil jeg anta at det får fint å få av det rund - paideigen er jo såpass feit i seg selv at den fester seg på fint lite, tross alt:)


#4

Mjau sa for siden:

Det gikk helt fint, men ble ikke fornøyd med paien. Ble ikke som jeg trodde, men skal prøve å lage den en gang senere og se om jeg får det til bedre da. Var marengs på toppen, men denne ble ikke sprø..? Skal den ikke bli det da liksom! :snurt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.