Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Irland eller Island?

Hvor?

  • Island!
    34 stemmer
  • Irland!
    17 stemmer
  • Annet - spesifiser
    1 stemmer
  • As if I care?
    3 stemmer
#1

Nessie sa for siden:

Planlegger langweekendtur for meg og mannen i august/september en gang. Feire 5 års bryllupsdag blant annet (iallefall en god unnskyldning!).

Jeg har alltid ønsket å dra til Island og Irland. Men hva bør vi prioritere?
Evt Roma eller Paris, men i grunn tror jeg mannen er mer gira på Island eller Irland. :ja:

Noen med gode anbefalinger? :D


#2

Krem sa for siden:

Tja, uten at jeg har vært i hverken Irland eller Island vil jeg sette en knapp på Irland. Har hørt flere som skryter enormt av Dublin blant annet, og det ser ut som et spennende land. Men jeg vil tro det er to vidt forskjellige turer. Island er vel mer vinter, snøscooter og isbjørn, i mitt fordomsfulle hodet.

Ellers er jeg forelsket i både Roma og Paris.

Og gubben som leser over skulderen min vil til Island, uten tvil.


#3

Estrella sa for siden:

Jeg skal jo selv til Irland i juni med en venninne. Hører folk si at selve Dublin ikke er noe spesielt. Vi skal over til Galway på vestkysten og har hørt veldig mye fint om det stedet.


#4

Nessie sa for siden:

Men sånn, romantisk sett, så er kanskje Dublin ikke helt stedet. Eller? :undrer:
Litt mer jentetur og :rairai: ??


#5

Kneazle sa for siden:

Jeg elsker Irland og Dublin. Pub, øl, shopping, sjarmerende mennesker. :hjerter: Men jeg innbiller meg at Island er mer romantisk. Svømme i den blå lagune, kanskje litt spa-behandling, god mat, vakkert landskap... (Og så får du vel mye for pengene der nå.) Jupp. Jeg ville valgt Island.


#6

Nessie sa for siden:

Ja, det er i grunn litt det jeg ser for meg også. :nikker:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Oj vanskelig ... Jeg har veldig lyst å reise til begge landene, men holder en knapp på Island. Jeg synes landet er ufattelig spennende og "mystisk", med alle sine oaser og den råe naturen. Hadde jeg måttet velge hadde jeg valgt Island, det har vært en drøm å reise dit i mange år. Hadde jeg vunnet i lotto hadde jeg ringt og bestilt Island-tur omtrent idet jeg hadde pengene på konto.


#8

Sitron sa for siden:

Jeg syns det er litt morsomt at noen har stemt på As if I care? for det ser jo ut til at de ikke er det spor sikker på om de burde ha stemt det i det hele tatt. :knegg:

Forøvrig holder jeg en knapp på Irland. Jeg har ikke vært noen av stedene, men Irland har definitivt sterkest dragning, folkene er herlige og det er masse kultur og whatnot.


#9

Kirsebær sa for siden:

Island! :hyper:


#10

Guava sa for siden:

Irland frister meg ikke en plass. Kjærestetur til den blå lagune på Island derimot virker fristende. Aller helst ville jeg reist til Roma. Jeg liker steder hvor det ofte er godt og varmt og pent vær.


#11

Ru sa for siden:

Irland! :elsker:
Dra til Galway, Cliffs of Moher, Doolin, evt til Nord-Irland og Giant's Causeway ...

I could go on and on.

alt for stort bilde


#12

Mississippi sa for siden:

5 års bryllupsdag på Island
6 års bryllupsdag i Irland
:nikker:


#13

Bomull sa for siden:

Irland.


#14

Lykken sa for siden:

Guniss da, sånn :rairai: må man vel ha på kjærestetur også! :blunke:


#15

Martis sa for siden:

Jeg stemte Island. :bombe:

Varme kilder, blå lagune, fine restauranter, bra shopping, fin natur osv osv. August/ september er fin tid å reise over, da er det fortsatt sommertempratur og fint vær.


#16

iana sa for siden:

Jeg ville valgt Island. Den blå lagune, Vatnajõkull, Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Spise middag på Perlan. Alt dette er ikke noe problem å rekke på en langweekend. Irland er også fantastisk, men hvis dere har lyst til å se litt mer enn bare Dublin er en langweekend kanskje litt liten tid?


#17

Mei sa for siden:

Isbjørner på Island hører vel til sjeldenhetene :knegg:

Jeg stemte Island. Dit kunne jeg virkelig tenke meg å dra.



#19

Chanett sa for siden:

Island er nydelig.


#20

gajamor sa for siden:

Island er veldig bra, og drar du nærmere august enn september, kan det være riktig så varmt også : dette datapunktet har sjelden blitt så solbrent som på Islands-feriene :

Irland vet jeg ikke noe om, men det står absolutt på to do-lista mi. Men jeg ser mer for meg at det er noe man gjør senere på høsten/vinteren?


#21

Nenne sa for siden:

Egentlig, ja takk, begge deler. :)


#22

Anne C sa for siden:

Jeg var på romantisk tur til Dublin med mannen min i fjor sommer. Det er kjempefint der! Digger den byen!


#23

Albertine sa for siden:

Jeg stemte Irland, men egentlig ville jeg ha dratt til Island. Har alltid drømt om å reise dit.


#24

maggypop sa for siden:

Island! Fortsatt dyrt, men visstnok langt billigere nå etter at finanskrisen slo til. Utnytt den muligheten med god samvittighet - de trenger hard valuta, vettu :blunke:


#25

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg kunne tenke meg begge deler, men tror kanskje jeg ville valgt Island først. Romantikkk er hva man gjør det til, om det er det man vil ha - for meg har Island alltid vært litt mer "utilgjengelig" og eksotisk, samtidig som det er så nært. Derfor det valget.


#26

Luftslottet sa for siden:

:nikker:

Dessuten finnes det ikke noe mer deiligere enn å duppe i heitur pottur, for deretter å gå ut og kjøpe islandsk softis med ti kilo smågodt på. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.