Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eliteserien 2009 har startet - grrrr!

#1

Travolta sa for siden:

Jeg er interessert i sport, riktignok mindre enn før, men følger fremdeles med. Men jeg synes det er drøyt at Nrk i beste sendetid sender Stabæk-Lillestrøm og med påfølgende analyse av kampen. Grrrr....jeg ble forbannet. Jeg blir jo nesten lei før serien har startet. :mad:

Men bortsett fra det så håper jeg virkelig at guttæne vinner i år. :) :)


#2

Lykken sa for siden:

Enig, jeg mener de har sendt Beck i det siste på den tiden, så jeg er ihvertfall ikke fornøyd. Men jeg ser de sender Beck på svensk tv4, så da er kvelden reddet. :nemlig:


#3

Travolta sa for siden:

Det var ikke så mye annet interessant på de tv-kanalene vi har (har ikke svensk TV4). Fotballkamp i beste sendetid på NrK synes jeg er helt bak mål! Dessuten måtte vi vente ekstra lenge på at Aidensfield skulle begynne, hehe.;)


#4

Lykken sa for siden:

Det går film på NRK1 og TV3, eller Lov og Orden New York på NRK3…


#5

Karamell sa for siden:

Jeg venter på Himmelblå. Mannen er sendt ut for å se kamp et annet sted.


#6

Snippa sa for siden:

Da kan dere jo trøste dere med at tv2sumo kneler, så dere slipper at de ser på kampene som går der også. Møkkatv2 :sur:


#7

Travolta sa for siden:

Jeg mente i går - lørdag - da viste de Stabæk-Lillestrøm på Nrk1. I kveld er går hovedkampen på TV2, så da fikk jeg i alle fall sett Himmelblå.


#8

Lykken sa for siden:

Åja, igår. Eller hva med TV3, sender reprise av Norges styggeste rom midt i beste sendetid på en lørdag, og TVN sender Politiskolen 6…ellers var det fotballkamp og dum Sangkonkurranse med kjendiser.


#9

Bomull sa for siden:

:jippi:


#10

Travolta sa for siden:

Ja, lørdagskvelden er som regel helt håpløs. Men jeg forventer liksom mer av NRK da. De andre kanalene sender jo som regel repriser eller filmer som heter noe sånt som "Hjelp, det er....", men NRK bør vite bedre.


#11

mkj sa for siden:

savnet du den store klassefesten? Det er vel strengt tatt det som går da. Ikke for det, det er nå bedre enn fotball, men gidder ikke henge meg opp i det.


#12

Travolta sa for siden:

Kremt, nei, jeg kan vel ikke si at jeg savnet Den Store Klassefesten. Men likevel syntes jeg det var et bedre alternativ enn en fotballkamp. Hadde det vært landskamp, cupkamp eller noe annet stort, men en vanlig seriekamp. :eek:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.