Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelse på oppbevaringsboksene på Oslo S?

#1

Acsa sa for siden:

Ja, tittelen sier vel det meste?

Er det plass til en "normal" koffert (ikke sånn man kan ha med i håndbagasjen, men vanlig enukesferiekoffert) i boksene der?



#3

Stompa sa for siden:

De er vel i ulike str sånn som i Trondheim? Der har jeg fått plass til en Trofast trappeseksjon fra Ikea, så en koffert bør gå greit. :knegg:


#4

Acsa sa for siden:

Flott, tusen takk! :)


#5

Malus sa for siden:

Finnes fra bittesmå til gigantiske bokser. Du får så mye plass som du betaler for.
De største kan du stable uante mengder baggasje inn i.


#6

Albertine sa for siden:

Med litt effektiv møblering og litt lufting kunne man ha leid ut de største som hybler. :nemlig:


#7

Acsa sa for siden:

Albertine, ikke si det til byrådet! :skremt:


#8

C3PO sa for siden:

Det er plass til en koffert og en bag, hvis jeg husker rett. Jeg må bare advare deg om å passe godt på å velge en boks med overvåkningskamera rett på. Vi ble nemlig frastjålet 2 kofferter og bager derfra desember 2007, da vi kom hjem etter juleferien. Kofferter fulle av julegaver, altså. Og skapene var riktig låst. Dette til tross for at koffertene kun var i boksen i 3 timer - mens vi dro hjem for å hente bilen.

Vi fikk vite i ettertid at dette ikke var en isolert hendelse, og har lest om lignende historier det siste året - også etter at Oslo S byttet låssystemet.

Det hører også til historien at Oslo S nektet ethvert ansvar for tyveriet, og la all skyld på oss. Ja, for jeg er så dum at jeg ikke sjekker om jeg låser oppbevaringsboks riktig.

Så bruk gjerne boksene, men pass godt på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.