Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som er litt mer reisevante enn meg ...

#1

Siri sa for siden:

Jeg skal fly med sas i dag og fikk en sms om jeg ville sjekke inn pr telefon, noe jeg svarte "ja" til. Deretter fikk jeg setenummer, men hva trenger jeg da å gjøre på flyplassen? Jeg satser på å ha med kun håndbagasje, noen som vet målene på eventuell håndbagsje, og får jeg ha med veske i tillegg? :novise:


#2

Hyacinth sa for siden:

flyr ofte med sas, men har aldri fått noen sms. Jeg flyr kun med håndbagasje og sjekker aldri inn. Jeg går rett til gaten og viser utskrift av billett når jeg skal gå ombord.


#3

Siri sa for siden:

Utskrift ja - jeg som ikke har noen fungerende skriver! Jeg har alltid brukt å vise fram bankkort når jeg har sjekket inn og så har resten sklidd av seg selv. Framskritt altså! :sur:


#4

Dixie Diner sa for siden:

Har de fått innsjekking per telefon nå? Jøss. Jeg flyr stort sett med Norwegian og da printer jeg ut bekreftelsen og tar den med til en av de røde boksene som står på flyplassen. Der scannes bare bekreftelsen og man får ut boardingpassene. Akkurat som en kinobillett-maskin.


#5

Siri sa for siden:

Tror bare jeg må dra på flyplassen og blamere meg i all min uvitenhet... :p


#6

Elisabet sa for siden:

Når du har sjekket inn pr. telefon og bare skal reise med håndbagasje så skal det gå helt fint og bare vise legitimasjon når du går ombord. :nikker:


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg flyr med med Norwegian jeg også (men en del emd SAS). Jeg gjør det samme hos N. Går direkte til gaten og viser fram utskrift av billetten.


#8

Siri sa for siden:

:takker:


#9

Ru sa for siden:

Bare gå rett til gaten, ja. :nikker:


#10

Elin sa for siden:

Du kan å rett til gate dersom du ikke har for mye bagasje. Har du bagasje,så må den sjekkes inn først.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.